Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Museerne Helsingør

Museerne Helsingør inviterer på en rejse gennem tid og historie på en times lang foredrag og byvandringer i det gamle Helsingør.

Vores dedikerede fortæller, klædt i autentisk tøj fra 1800-tallet, guider dig igennem byen og åbner døren til fortidens spændende begivenheder.

Opdag historien om Sundtoldens by, og lad fortællingerne om livet på gaderne og historiske begivenheder for 200 år siden komme til live.

De brostensbelagte gader bevarer stadig atmosfæren fra fortiden, og du får mulighed for at opleve, hvordan Helsingør har fastholdt sin autenticitet gennem årtierne.

Deltag i den spændende byvandringer og berig din viden om de fascinerende historier, der har formet Helsingør gennem årene, mens vores dedikerede fortæller guider dig gennem byens fascinerende fortid. Vi mødes udenfor Skibsklarerergaarden - Strandgade 91 - 3000 Helsingør.

Byvandring i det historiske Helsingør.

http://helsingormuseer.dk
Organizer Museerne Helsingør
Venue Skibsklarerergården
Strandgade 91, Helsingør, Danmark
Date 16. April 2024
Open from 15:00 to 16:00

Museerne Helsingør inviterer på en rejse gennem tid og historie på en times lang foredrag og byvandringer i det gamle Helsingør.

Vores dedikerede fortæller, klædt i autentisk tøj fra 1800-tallet, guider dig igennem byen og åbner døren til fortidens...

Byvandring i Helsingør.
Museerne Helsingør inviterer på en rejse gennem tid og historie på en times lang byvandringer i det gamle Helsingør. Vores dedikerede fortæller, klædt i autentisk tøj fra 1800-tallet, guider dig igennem byen og åbner døren til fortidens spændende begivenheder. Opdag historien om Sundtoldens by, og lad fortællingerne om livet på gaderne og historiske begivenheder for 200 år siden komme til live. De brostensbelagte gader bevarer stadig atmosfæren fra fortiden, og du får mulighed for at opleve, hvordan Helsingør har fastholdt sin autenticitet gennem årtierne. Deltag i den spændende byvandringer og berig din viden om de fascinerende historier, der har formet Helsingør gennem årene, mens vores dedikerede fortæller guider dig gennem byens fascinerende fortid.
See more
80,00 DKK