Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

Bastian! er en 20 år gammel poprock-artist fra Sandnes, som opererer i et tekstlandskap av kjærlighet, angst og frustrasjon, presentert gjennom kompromissløs gladskrangling. Som rømling fra elektronisk musikk, pakker Bastian! upolert punketradisjon inn i dansbar pop. I GAFFA stilte Geir Magne Staurland spørsmålet: «Ser vi en ny Håkan Hellström bli til i vårt eget land her nå, eller hva skjer?», og det er blitt trukket paralleller til Hvitmalt Gjerde og 90’s britpop for å beskrive Bastian!-sounden.

Til tross for kun en håndfull utgivelser, har Bastian! allerede rukket å opptre på flere scener; deriblant Folken, Mablisfestivalen 2023, Camp Øya på BLÅ med Synne Sørgjerd, og som support på Kapteinens vinterturné. På scenen leverer Bastian! og bandet hans eksplosive og lidenskapelige live-opplevelser, hvor lommelykter og moshpits går hånd i hånd.

Links to artist

Bastian! // Dunk

http://www.dunkoslo.no
Organizer Dunk
Venue Dunk, Bernt Ankers Gate 21, 0183 Oslo, Norge
Bernt Ankers Gate 21
Date 2. May 2024
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Bastian! er en 20 år gammel poprock-artist fra Sandnes, som opererer i et tekstlandskap av kjærlighet, angst og frustrasjon, presentert gjennom kompromissløs gladskrangling. Som rømling fra elektronisk musikk, pakker Bastian! upolert punketradisjon inn i dansbar pop. I GAFFA...

Bastian!
150,00 NOK