Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Tvaatouch Entertainment

I dette prøveshowet skal Jonis teste ut vitser til sitt kommende soloshow. Det kommer til å være uferdige vitser, uforløste premisser og rotete settlister. Akkurat som 100% av alle de andre showene Jonis har. Så hva er forskjellen på prøveshow og soloshow med Jonis? Ingenting. Ikke showmessig i alle fall. Men det er billigere billetter. Pluss at han har med Gaute Berg Næss og Isak. De har mest sannsynlig forberedt seg.


Jonis Josef har stått på standup scenen siden 2012, og har siden det blitt en av Norges største komikere. I 2019 var han aktuell med soloshowet «Woke».�I tillegg til å ha stått på standup scenen, kan Jonis også skryte på seg å være serieskaper, skuespiller og tekstforfatter. Blant annet har du sett han i «Kongen av Gulset», «Kongen av Gulset 2» (Nrk) og «Kasko» (Tv2) som han har vunnet flere Gullruter for.

Dørene åpner 19:00 // Showstart 20:00

Jonis Josef - "Lager en time på veien" m/Gaute & Isak - Teaterfabrikken 13.mars 2024

Organizer Tvaatouch Entertainment
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, 6004, Ålesund, Norge
Date 13. March 2024
Open from 19:00 to 21:00

I dette prøveshowet skal Jonis teste ut vitser til sitt kommende soloshow. Det kommer til å være uferdige vitser, uforløste premisser og rotete settlister. Akkurat som 100% av alle de andre showene Jonis har. Så hva er forskjellen på prøveshow og soloshow med Jonis?...

Billett
265,00 NOK