Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Doors: 19:00 // Show start: 20:00
Cc: 100 kr // Id: 20+

Karen:
Karen Masao (23) er en sanger og låtskriver født i Tanzania. Musikkreisen hennes startet i hjemlandet, inspirert av en tidligere klassekamerat som tente en gnist i hennes hjerte til å følge artist drømmen. Du finner henne i sjangeren Soul/R&B med preg av Blues og Elektronika. Hennes tekster er melankolske og ærlige, inspirert av egne erfaringer og opplevelser. Hennes ønske er at publikum skal kjenne seg igjen i gleden og sorgen i låtene gjennom formidlingen.

SoMe: www.instagram.com/masao_music/

Semhar:
Semhar er en artist og låtskriver med røtter fra Eritrea. Moldenseren bosatt i Kristiansand er klar for å sette reggae og afrobeats med eritreisk preg på kartet i Norge og utlandet. Hun bruker musikken som en kanal for å sette ord på det som er vanskelig å si høyt. Ved å fortelle historier fra sitt eget liv håper hun å inspirere andre til å være stolt over sin egen kultur og bakgrunn.

SoMe: linktr.ee/semhar.mehari

Karen og Semhar har med seg et felles band bestående av:
Trommer: André Durand
Bass: Vincent Zakariassen
Keys: Andreas Østbby
Gitar: Cristopher Penzo

Karen & Semhar + Special Guest

Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 26. March 2024
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors: 19:00 // Show start: 20:00
Cc: 100 kr // Id: 20+

Karen:
Karen Masao (23) er en sanger og låtskriver født i Tanzania. Musikkreisen hennes startet i hjemlandet, inspirert av en tidligere klassekamerat som tente en gnist i hennes hjerte til å...

Ordinær
ID:20+
100,00 NOK