Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Studenterhuset byder på en lækker blanding af progressiv rock og grunge tilsat en ordentlig portion punket attitude:

TRUTH UNTOLD:
"Truth Untold spiller energisk, intens og tung rockmusik med et moderne twist. Med stor inspiration i den progressive rock og alternative metal bliver der skrevet hårdtslående og eksperimenterende sange, der giver Truth Untold en unik lyd af flere genrer blandet sammen i et spændende og uforudsigelig musikalsk univers. Truth Untold skaber en energisk atmosfære af musik, hvor skærende dissonanser og skiftende taktarter er velkomne, der tilsammen danner essensen af Truth Untold's lydbillede."

WOODPECKER:
"Vestegns-Københavner-duoen Woodpecker kanaliserer halvfemserne og nuller-rockens dynamikker med inspiration fra bands som Queens Of The Stone Age, Nine Inch Nails og Soundgaarden. Lyden bliver spyttet ud gennem højtalerne af bassist, guitarist og sanger Sigurd Neimann og trommeslager Jacob Kystgaard. Til trods for at bandet kun består af to instrumenter, bliver lytteren ramt af en fokuseret og intens distorted baslyd samt dynamisk trommespil, tilsat fængende melodier med Neimanns eksplosive vokal i front. Bandet har et par år på bagen, hvilket bl.a. inkluderer udgivelserne: Stillborn (2017), 320 (2019) og Live at Stengade (2020).

Woodpeckers koncerter er energifyldte og garanterer et fix for enhver fan af rockmusik."

TRUTH UNTOLD + WOODPECKER

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 30. March 2024
Open from 20:00 to 01:00

Studenterhuset byder på en lækker blanding af progressiv rock og grunge tilsat en ordentlig portion punket attitude:

TRUTH UNTOLD:
"Truth Untold spiller energisk, intens og tung rockmusik med et moderne twist. Med stor inspiration i den progressive rock og...

TRUTH UNTOLD + WOODPECKER
70,00 DKK