Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HUNSFOS BRYGGERI AS

Image for Venners Venners Festen - Runde To 19 oktober !!
Venners Venners Festen - Runde To 19 oktober!!!

Ettersom den første festen var en overveldende suksess, har vi hørt ønskene deres og bestemt oss for å gi dere en ny sjanse til å bli med på moroa! Dessverre var det mange som ikke fikk muligheten til å delta på den første kvelden, så nå har du sjansen til å bli med på en uforglemmelig opplevelse.

Billettene er begrenset, og det ble virkelig en kamp om billettene sist gang. Derfor legger vi faktisk ut 200 early bird billetter til samme pris som sist, hvor de siste 200 billettene vil koste 300,- bill avgift kommer i tillegg.
så vær rask med å sikre deg din plass! Salget starter 04. feb

Vi gleder oss til å se gamle og nye venner på Venners Venners Festen - Runde To! Dette blir en kveld fylt med latter, dans, og uforglemmelige øyeblikk. Inviter med deg vennene dine, og la oss gjøre denne festen enda mer minneverdig enn den forrige!
Følg med på våre sosiale medier for oppdateringer og flere detaljer. Vi ses på festen!

Aldersgrense 20 år.

Med vennligst Hilsen team Hunsfos Bryggeri!

Merchant legal name: HUNSFOS BRYGGERI AS

VAT: 913052803

Venners Venners Festen - Runde To 19 oktober !!

https://www.facebook.com/events/313712361226107
Organizer HUNSFOS BRYGGERI AS
Venue Hunsfos Bryggeri
Hunsfos Bryggeri, Vennesla, Norge
Date 19. Oct 2024
Open from 19:00 to 02:00
Show starts 19:00
Age limit 20

Venners Venners Festen - Runde To 19 oktober!!!

Ettersom den første festen var en overveldende suksess, har vi hørt ønskene deres og bestemt oss for å gi dere en ny sjanse til å bli med på moroa! Dessverre var det mange som ikke fikk muligheten til å delta...

Venners Venners Festen - Runde To 19 oktober !!
Venners Venners Festen - Runde To! Ettersom den første festen var en overveldende suksess, har vi hørt ønskene deres og bestemt oss for å gi dere en ny sjanse til å bli med på moroa! Dessverre var det mange som ikke fikk muligheten til å delta på den første kvelden, så nå har du sjansen til å bli med på en uforglemmelig opplevelse. Vi har lært av den forrige festen og jobbet hardt for å gjøre denne opplevelsen enda bedre! Billettene er begrenset, og det ble virkelig en kamp om billettene sist gang. Derfor legger vi faktisk ut 200 early bird billetter til samme pris som sist, hvor de siste 200 billettene vil koste 350,- bill avgift kommer i tillegg. så vær rask med å sikre deg din plass! Salget starter 04. feb Aldersgrense: 20
See more
-
0
+
211,00 NOK