Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SYKKYLVEN IDROTTSLAG

Er du klar til ein skikkeleg fest på kaiområdet?

Sykkylven IL og Sykkylven Handelsforening inviterer til KAIFEST på kaiområdet i Sykkylven sentrum den 15.06.24!

Det blir sal av alkohol, mat og snacks.

BOOKINGAR:
Adam Douglas, ein dyktig artisten som vann Stjernekamp på NRK i 2017, har ikkje berre imponert med sin vokale kraft, men har òg sett sitt preg som tidlegare medlem av det velkjende bandet Woodleg Odd. Med stemma som eit instrument og ein musikalsk karriere som favnar breitt, har Douglas etablert seg som ein markant skikkelse i bransjen.

Vidar Villa, ein annan stjerne på den norske musikkhimmelen, er best kjend for å levere festlege låtar. Med hits som «One Night Stand» og «Herregud» har Villa skapt ein eigen plass i hjartet til lyttarar som set pris på god festmusikk. Han har ein unik evne til å kombinere tekstar som treffer ei nerve med melodi som får folk til å danse.

Halva Priset, det norske partybandet starta av den fargerike Petter Bjørklund Kristiansen, betre kjend som Katastrofe, er ein eksplosiv blanding av energi og musikalitet. Bandet klatra til topps i rampelyset i 2021 med den fengande låten «Den Fineste Chevy'n», og har sidan den gong sørge for å levere ekstraordinære opplevingar på scenen.

Saman utgjer desse musikalske stjernene ein mangfaldig og dynamisk del av den norske musikkscenen. Frå Adam Douglas sin sjelfulle stemme til Vidar Villas feststemte hits og Halva Prisets energifylte opptredener - musikken deira kryssar sjangrar og skaper minner som varar.

KAIFEST - SYKKYLVSDAGANE 2024

Organizer SYKKYLVEN IDROTTSLAG
Venue sykkylven
Sykkylven, Norge
Date 15. June 2024
Open from 14:00 to 02:00
Show starts 14:00
Age limit 18

Er du klar til ein skikkeleg fest på kaiområdet?

Sykkylven IL og Sykkylven Handelsforening inviterer til KAIFEST på kaiområdet i Sykkylven sentrum den 15.06.24!

Det blir sal av alkohol, mat og snacks.

BOOKINGAR:
Adam...

KAIFEST 2024
KLAR FOR KAIFEST PÅ SYKKYLVSDAGANE? Vi har for Sykkylvdagane 2024 tatt steget ut av Storhallen og inn i sentrum! Det blir KAIFEST på kaiområdet. Med oss har vi Vidar Villa, Adam Douglas og Halva Priset! Tre band som kan å lage feststemning med låtane sine. Denne kvelden vil du ikkje gå glipp av, bli med oss da vell! Arrangørar: Sykkylven IL og Sykkylven Handelsforening
See more
632,00 NOK