Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

FLIMMR er et spennende band på vei opp og fram som satser på groovy og funky pop-musikk som gir deg godfølelsen der dansefoten sitter løst. De har markert seg med sitt unike sound og etterhvert opparbeidet seg et respektabelt repertoar av egenskrevne låter. De har sluppet flere singler, og ryktet skal ha det til at en debutskive kan være å forvente om ikke så alt for lenge.

Bandet har base i Innlandet og består av Espen Thomassen (vokal/gitar), Erik Hammerstad (gitar), Markus Bergrud Våga (bass), Petter Prestmarken (keys/synth) og Kent-André Skinstad (trommer).

Spotify: open.spotify.com/artist/5rYxOvWkc5oNC8ojZL1ykN?si=V_vcWnIuSKyV2AJiflbKuA

Instagram: www.instagram.com/flimmr_band/
Facebook: www.facebook.com/flimmrband

GLØR er et alternativ pop/rock band basert i Oslo. Musikken svever mellom rolig gitarklimpring og sjelfull vokal, til full trøkk med saftige synther og trommer som dundrer. Tekstene er undrende og melankolske, levert på innlandsdialekt fra Snertingdal.
GLØR er: Anna Kristine Fladsrud (vokal), Håvard Haugland (barytongitar), Henrik Østgaard (synth) og Eirik Jacobsen (gitar), og denne kvelden har de og fått med seg Ole Kristian Bekkevold (bass) og Aleksander Tidemann (trommer).

Spotify: open.spotify.com/artist/4te8jbD29QnsUYX2eioTIQ?si=GUJpnW1bTdadMW50GzEYfw
Instagram: www.instagram.com/glor_band/
Facebook: www.facebook.com/glormusikk

FLIMMR // GLØR // UHØRT

https://www.facebook.com/events/848000626068915/?event_time_id=848000642735580
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 5. March 2024
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

FLIMMR er et spennende band på vei opp og fram som satser på groovy og funky pop-musikk som gir deg godfølelsen der dansefoten sitter løst. De har markert seg med sitt unike sound og etterhvert opparbeidet seg et respektabelt repertoar av egenskrevne låter. De har sluppet...

ORDINÆR
ID: 20+
200,00 NOK