Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

I et univers som gliser i samme retning som Raga Rockers, Dum Dum Boys, Ingenting og Jokke, lirer «Svelene» av seg fandenivoldske rockelåter, ofte med dypereliggende meldinger mellom linjene, og et særegent glimt i øyet. Alt servert med tekster på Nordfjord-dialekt og stort allsangpotensiale.

Bandet har gitt ut fem plater; «Delvis Skya Oppholdsvær», «Live På Fabrikken» , «Tegnestiften», «Sanne Episoder» og «Håpløst Håpefull» i tillegg til singler, og jobber stadig med nytt materiale.

Svelene har i mange år vært Malakoff Rockfestival sitt faste husband der de har servert heidundrendes og energiske konserter som det går vandrehistorier om. De siste årene har arbeidet med nytt materiale og et stødigere, mer variert sett med akustiske innslag, gjort Svelene mer forberedt på å spille alt fra mindre klubber til store festivalscener.

Svelene har holdt det gående i langt over 20 år med konserter på klubber og festivaler rundt land og strand, og har siden 2018 opplevd en «ny vår» med slipp av to EP´er, utsolgte konserter inkludert fullt hus på Gymmen i Nordfjordeid, to show i Stryn, Trandal Rockefestival, Inside i Bergen, radiospilling, og de var åpningsband på både Strandfestivalen i Måløy og Malakoff 2019.

Bandet ble i 2014 tildelt Eid kommune sin kulturpris.

Svelekameratane ( Svelene ) består av:
Tom Grinde – vokal
Bjørn Dahlgren – gitar
Rune Standal – slagverk
Knut Inge Bjørneset – bass
Sverre Brungot – gitar
(Iona Chadwick - fiolin)

ID: 18
CC: 250,-

Links to artist

Svelekameratene // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 22. March 2024
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 18

I et univers som gliser i samme retning som Raga Rockers, Dum Dum Boys, Ingenting og Jokke, lirer «Svelene» av seg fandenivoldske rockelåter, ofte med dypereliggende meldinger mellom linjene, og et særegent glimt i øyet. Alt servert med tekster på Nordfjord-dialekt og stort...

Svelekameratene
250,00 NOK