Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
O Nygård-Talge Eftf AS

Image for HELGØYSUND FESTIVALEN
Endelig er Helgøysund Festivalen tilbake!!!

Fredag

Creedence Clearwater Revival er som Beatles, ett band ingen blir lei av! Idag, mer enn 50 år siden bandet ble oppløst, er musikken og sangene til Creedence like populær; Have You Ever Seen The Rain, Proud Mary, Bad Moon Rising, Fortunate Son - er sanger de fleste har et forhold til og som vi nynner og synger med til når vi hører dem.

Med tribute bandet CREEDENCE FOREVER har vi gleden av å invitere til en musikalsk festaften av de sjeldne! Her får du høre alle dine favorittlåter pluss låter fra Creedence sine mer ukjente blues- og progsider; Alt levert med en innlevelse og snert som setter seg i sjela. De siste årene har CREEDENCE FOREVER markert seg som et av Norges råeste og mest populære Creedence-tribute band. Fra hele Sør-Norge meldes det om utsolgte hus og konserter med fantastisk stemning. Dette er noe alle fans av Creedence må få med seg!

Creedence Forever har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (vokal/gitar), Karl Petter Haugen (bass/vokal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar/vokal).

3 BUSSERULLS SHOW
GUNNAR ANDERSEN BUSSERULLS JUBALON ORKESTER

Busserulls Jubalon Orkester:
Alexander Flotve - gitar
Inge Johnsen - bass
Cliffie Grinde - trommer
Inge Enoksen - keyboard

«LATTER OG HALLELUJASTEMNING»

«FEST OG ALLSANG» 

Noen av overskriftene etter 3 Busserullshow med Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester.

Historien om 3 Busserulls er også historien om kystkultur, om sjøfolk og oljearbeiderer. Det er historien om jodling, fest og baluba, om skjenkepolitikk og dobbeltmoral. Med humor og sjølironi forteller Gunnar Andersen sin historie.
Opplev en festforestilling.

Syng med på publikumsslagere som St. Pauli Blues, Øl, øl og mere øl, Plukka plommer i Hardanger, 16 da’r på plattform, Små Gudsord fra landet, Skip O’hoi, Flikk-flakk i Flekkefjord eller Dei Saliges Kvarter.

Lørdag

Matti Røssland 35 års jubileum i 2024.
Med en karriere som spenner over tre og et halvt tiår har Matti skapt en imponerende låtkatalog og har nok kjente sanger til å fylle en hel konsert med fengende sommerlåter, folkpopperler og radiohits. Sprudlende og rocka. Varmt og fengende. Stille og vakkert. Dette er pop’n roll i beste New Jersey-tradisjon. Og Matti en av våre fremste lyrikere. Det meldes om allsang og gåsehud. Latter og tårer. Strålende kritikker og stående applaus. Medvirkende musikere er Jørgen Skeie Jr. (keys/kor) og Jocky Levang (bass/kor).

Abba tribute

Gjør deg klar til en forrykende hyllest til supergruppen ABBA!

Her garanterer vi allsang, dansefaktor og musikalske høydepunkt servert på rekke og rad med høy musikalsk kvalitet og glede

Abba-gjengen fra Haugaland har lang fartstid, og både vokalister og musikere er mye brukt i distriktet, både hver for seg og sammen i ulike band/konstellasjoner.

På scenen møter du:

VOKALISTER:

Unni Hilt
Unni er bosatt i Haugesund og har en allsidig musikalsk bakgrunn og har vært med i musikalske show med Gunnar Andersen, hun har stått på scenen med bl.a Hanne Krogh, Vidar Johnsen, Grethe Svensen og Odd Rene Andersen. I tillegg er hun brukt som solist både med kor, orkester, brassband og er fast vokalist med Haugaland Storband. Hun hadde over flere år samarbeidsprosjektet ”Blott ein dag” med Vamp vokalist Jan Ingvar Toft. Dette salmeprosjektet resulterte i flere turneer på Vestlandet, og opptak av konsertene ble sendt som julekonserter på Radio102 og Nrk. Hun var en av koristene og solistene i ”Team Hanne” og har gitt ut singelen ”Learn to smile” som har fått mye radiospilling både på Radio102 og Nrk. Unni Hilt har også jazz-oktetten Hilt/Pedersen Band sammen med Mads Pedersen.

Hibbi Mannes
Hibbi er oppvokst og bosatt på Vea- selveste perla på Karmøy. Hun har vært en av vokalistene i Beatles-tribute, en av de utvalgte koristene og solistene i Team-Hanne og har vært en av dem som har fortsatt samarbeidet med Hanne Krogh. Hibbi trives både i front og bakgrunn på en scene og bidro som en av 3 korister på Norgesturné med Hanne og Alexander Rybak i 2021. Hun har vært solist ved utallige julebord og konserter/events i Sildabyen. Flere show med Abba-gjengen er noen av høydepunktene. Som låtskriver og artist har hun bidratt på flere plater. Hun har vært solist i diverse gospelkor og hatt egne oppsetninger ved flere anledninger. Eget solo-show i Festiviteten går av stabelen 5.juni d.å så det blir en god oppvarming til show i sommer.

Mads Pedersen
Mads er fra Karmøy, en vokalist som blir brukt i mange ulike musikalske sammenhenger, også som dirigent/solist for Stavanger Gospelkor, og er en mye brukt vokalist både i Haugesund og ellers i distriktet. Han har gitt ut soloplater og har bidratt som musiker, vokalist og produsent på andre utgivelser. Han er i tillegg til Unni fast vokalist i Haugaland Storband og Hilt/Pedersen Band.

BAND:
Johannes Støle – tangenter
Jostein Marø – gitarerer
Rudolf Fredly – bass
Tore Knutsen - trommer

Merchant legal name: O Nygård-Talge Eftf AS

VAT: 985530572

HELGØYSUND FESTIVALEN

https://helgoysund.no/
Organizer O Nygård-Talge Eftf AS
Venue Helgøysund
Helgøysund
Date 21 - 22. Jun 2024
Open from 19:00 to 01:00
Age limit 18

Endelig er Helgøysund Festivalen tilbake!!!

Fredag

Creedence Clearwater Revival er som Beatles, ett band ingen blir lei av! Idag, mer enn 50 år siden bandet ble oppløst, er musikken og sangene til Creedence like populær; Have You Ever Seen The...

  • All tickets
  • festival-pass
  • ticket
Festival billett
Inngang fredag og lørdag!!!
-
0
+
950,00 NOK     
LØRDAG
Lørdag: ABBA tribute Matti Røssland
-
0
+
590,00 NOK     
FREDAG
FREDAG: Busserulls orkerstere Creedence forever
-
0
+
590,00 NOK     
Festival billett
Inngang fredag og lørdag!!!
-
0
+
950,00 NOK     
LØRDAG
Lørdag: ABBA tribute Matti Røssland
-
0
+
590,00 NOK     
FREDAG
FREDAG: Busserulls orkerstere Creedence forever
-
0
+
590,00 NOK