Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Det Betales er et norsk band som ble dannet i 1976, som et hyllestband til The Beatles. Tor Henning Olsen er bandets leder, og mange musikere har kommet og gått gjennom årene. For de fleste av oss vil jeg tro at Det Betales allerede er et meget godt bekjentskap.

Deres første oppdrag var en uke på selveste Rosekjeller'n i Oslo og etterhvert fikk bandet oppdrag over hele landet. De ble presentert av Odd Grythe i programmet "Husker du?" på NRK i 1984, og gjorde konsert i Oslo konserthus året etter. Bandet har holdt konserter i blant annet Argentina, England, Spania, Polen og Skandinavia. Bandet har spilt sammen med blant andre Tony Sheridan, som spilte med The Beatles under deres opphold i Hamburg i 1960. De har også samarbeidet med Beatles-manageren Alan Williams.

For aller første gang kommer de til Onkel Thor og de er virkelig klare for å kickstarte årets Vestfossen 24-timer!

Konsertstart vil være kl. 21:00 og denne dagen vil vi ha to felles bordsetninger for de som ønsker bespisning. Den ene vil være kl. 18:00 og den andre vil være kl. 19:30 (man beholder selvsagt sitteplassene uavhengig av hvilken bordsetning man velger). Vi gjør oppmerksom på at man ikke nødvendigvis er sikret sitteplass dersom man ikke har gjort bordbestilling i forbindelse med bespisning.

Menyen denne kvelden vil bestå av langtidsstekt indrefilet av okse til hovedrett. Denne serveres med sesongens grønnsaker, løkringer, bearnaisesaus eller peppersaus og stekte Roswaldpoteter. Til dessert serveres det panna cotta med smak av vanilje, pasjonsfruktlokk og friske bær. Prisen per person vil være 585,- kroner per person.

Billetter sikrer du deg via tikkio.com (316,- kroner) eller eventuelt i døra (350,- kroner) ved tilgjengelighet. Vi forventer at dette blir populært og vi tror derfor det er svært lurt å sikre seg billetter på forhånd.

For bordbestilling, må du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger.

Links to artist

Det Betales på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 7. June 2024
Open from 17:00 to 03:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Det Betales er et norsk band som ble dannet i 1976, som et hyllestband til The Beatles. Tor Henning Olsen er bandets leder, og mange musikere har kommet og gått gjennom årene. For de fleste av oss vil jeg tro at Det Betales allerede er et meget godt bekjentskap.

...

Ordinær billett
Vi gjør oppmerksom på at man ikke nødvendigvis er sikret sitteplass dersom man ikke har bestilt bord for bespisning kl. 18:00 eller kl. 19:30!
See more
316,00 NOK