Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for CeCe Evelyn på Onkel Thor // VESTFOSSEN
CeCe Evelyn er lokal og vi setter utrolig stor pris på å få besøk av lokale artister på vår utescene - dette er absolutt noe vi gleder oss stort til!

Hun er en 24 år gammel singer-songwriter fra Mjøndalen. Hun har skrevet sine egne sanger og spilt gitar siden hun var 11 år. Hun har står på scener som Drammen Elvefestival, Kongsberg Jazzfestival, Union Scene og Rondaståk Fjellfestival, samt varmet op for artister som blant annet Jan Eggum, Darling West og Malin Pettersen. Singelen "When August Leaves" ble omtalt av NRK P3s "Best Akkurat Nå", samt listet på den tyske radiostasjonen Hitradio OHR, mens "Misery" ble listet på Spotify sin spilleliste "New Music Friday Norway" I tillegg ble den nyeste singelen "Do You Remember" listet på NRK P3s Urørt-radioliste, og sammen med flere av de andre låtene blir den også spilt på radio i Norge, Danmark og Tyskland. Med vel over ett hundre selvskrevne låter, er hun bestemt på å bygge et liv av musikken.

CeCe Evelyn går på scenen kl. 21:00. Kjøkkenet vårt er åpent som vanlig denne dagen og vi begynner å servere mat kl. 16:00 og holder på frem til kl. 21:00. Vi åpner dørene og baren kl. 14:00. Tidligere på dagen (kl. 16:00) er det duket for ettermiddagskonsert med bluesbandet River Bank LTD (egen billett), mens det fra kl. 23:00 vil være livemusikk med trubadur Robert Kjerstad innendørs. Se egne arrangementer for mer informasjon. Dersom du har billetter til konserten med CeCe Evelyn, så gjelder disse selvsagt også for livemusikken med Robert Kjerstad.

Dersom du ønsker å bestille bord for bespisning, må du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Billetter sikres via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Foto: Kai Trulsen
Links to artist

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

CeCe Evelyn på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 15. Jun 2024
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:00

CeCe Evelyn er lokal og vi setter utrolig stor pris på å få besøk av lokale artister på vår utescene - dette er absolutt noe vi gleder oss stort til!

Hun er en 24 år gammel singer-songwriter fra Mjøndalen. Hun har skrevet sine egne sanger og spilt gitar...

Ordinær billett
Billetten inkluderer inngang til konserten med CeCe Evelyn og deretter livemusikk med trubadur Robert Kjerstad.
See more
-
0
+
264,00 NOK     
Studentbillett
Gyldig studentbevis må fremvises samtidig som billetten.
See more
-
0
+
200,00 NOK