Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Oddbjørn Holla, kanskje mest kjent som frontfigur og vokalist i The Boots Band, kommer tilbake til Onkel Thor denne fredagskvelden i april!

Oddbjørn tar med gitaren og spiller en rekke låter som det svinger godt av. Her får vi høre egne låter, Elvis, Creedence, Hellbillies og mye mer! Vi har allerede en del bestillinger denne dagen og det kommer garantert til å bli en skikkelig trivelig kveld!

Kjøkkenet vårt er åpent som vanlig denne kvelden og vi åpner derfor dørene kl. 17:00, mens det er matservering frem til kl. 21:00. Dersom du ikke har bestilt bord for bespisning, så åpner dørene kl. 21:00. Oddbjørn begynner å spille kl. 22:00.

Dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker å bestille bord, kan du ta kontakt med oss via telefon til 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger. Billetter forhåndskjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Oddbjørn Holla på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 19. April 2024
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Oddbjørn Holla, kanskje mest kjent som frontfigur og vokalist i The Boots Band, kommer tilbake til Onkel Thor denne fredagskvelden i april!

Oddbjørn tar med gitaren og spiller en rekke låter som det svinger godt av. Her får vi høre egne låter, Elvis,...

Ordinær billett
125,00 NOK