Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
JAZZSIRKELEN 04

Fredag 8. mars inviterer vi til dobbeltkonsert med unge og lovende jazzmusikere.

Benjamin Gisli - Trio
Først en pianotrio under ledelse av Islendingen Benjamin Gisli Einarsson, hvis spill er svært lyrisk og setter spor. Han har mellom annet med seg det nye stjerneskuddet i norsk jazzmiljø, trommeslageren Veslemøy Narvesen. Hun har markert seg sterkt siste året, og vi gleder oss over å få henne hit 8. mars. Med fengende låter og et varmt uttrykk inviterer Benjamín Gísli Trio deg inn i sitt akustiske univers. Trioen består av musikere fra band som Bento Box Trio, Kongle Trio og Bliss Quintet. Med utgangspunkt i Benjamíns lyriske komposisjoner utforsker trioen et intenst samspill i møte med ulik musikalsk bakgrunn, i stor grad preget av klassisk kunstmusikk og nordisk jazz. Trioen møttes på Jazzlinja i Trondheim høsten 2020 og har siden spilt flere konserter i Norge og Island. Debutalbumet “Line Of Thought” slippes august 2023, gitt ut som et samarbeid mellom Reykjavík Record Shop og Fjordgata Records.

Besetning:
Benjamín Gísli Einarsson - Piano
Andreas Solheim - Bass
Veslemøy Narvesen – Trommer


Johanna Reine-Nilsen og Petter Dalane - duo
Deretter spiller ein duo med vokalist Johanna Reine-Nilsen og NTNU jazzambassadør Petter Dalane på piano.

Johanna Reine-Nilsen og Petter Dalane møttes på Jazzlinja i Trondheim høsten 2020, da tilfeldighetene gjorde at de spilte sammen i duoformat våren 2022 ble det fort tydelig at det måtte bli et permanent samarbeid. Duoen spiller et bredt utvalg låter, alt fra gamle jazzstandarder, populærmusikk f.o.m 60-tallet og egne komposisjoner. Den røde tråden er årvåkent og lekent samspill, og en felles tanke om stil og estetikk.
Johanna Reine-Nilsen er en 21 år gammel vokalist fra Oslo som nettopp fullførte bachelor i utøvende jazz-vokal på Jazzlinja ved NTNU, hvor hun ble uteksaminert våren 2023. Hun tar inspirasjon fra mange forskjellige sangere og sjangre, både i egne og andres prosjekter. Hittil har hun frontet Fy Band og er i gang med soloprosjekt. Petter Dalane er en 27 år gammel norsk jazzpianist kjent fra prosjekter som Cosmic Swing Orchestra, Petters Jazzjam og Get Your Goat. Våren 2022 fullførte han sin mastergrad ved Jazzlinja ved NTNU. Hans pianospill er sterkt inspirert av Bud Powell, Thelonious Monk, Barry Harris og Chris Anderson.

Johanna Reine-Nilsen – vokal
Petter Dalane - piano

Billettar på Tikkio og i døra:
Ordinær: 300,-
Medlem: 250,-
Ungdom: 150,-

Dobbeltkonsert Benjamín Gísli Trio / Johanna Reine-Nilsen og Petter Dalane

Organizer JAZZSIRKELEN 04
Venue Quality Hotel Ålesund - Jazzsirkelen
Sorenskriver Bulls gate 7, Ålesund, Norge
Date 8. March 2024
Open from 20:00 to 23:00

Fredag 8. mars inviterer vi til dobbeltkonsert med unge og lovende jazzmusikere.

Benjamin Gisli - Trio
Først en pianotrio under ledelse av Islendingen Benjamin Gisli Einarsson, hvis spill er svært lyrisk og setter spor. Han har mellom annet med seg det nye...

Ordinær
300,00 NOK
Medlem
250,00 NOK
Ungdom
150,00 NOK