Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Byscenen Haugesund AS

Sold out
Image for UTSOLGT! Highasakite // Byscenen Haugesund
Highasakite til Byscenen Haugesund! đŸ’„âœš

OrdinĂŠrt salg fredag 9. februar, klokken 9:00.

Meld deg pÄ nyhetsbrevet vÄrt for tilgang til forsalg, torsdag 8. februar. PÄmelding finner du her: momentium.mailmojo.no/forms/su...

(Nyhetsbrev sendes ut i morgen 8. februar)

En festivalsommer med et liveshow helt utenom det vanlige, og en utsolgt hÞstturné der 20.000 billetter ble revet bort i rekordfart. 2022 og 2023 ble nye merkeÄr i Highasakite sin imponerende og svÊrt meritterte karriere.

“Med Mother beviser Highasakite at de i 2022 fremdeles er et av Norges viktigste band”, sa NRK da Ingrid Helene HĂ„vik, Trond Bersu og resten av Highasakite innviet det nye Ă„ret med Ă„ utgi det etterlengtede albumet. Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti Ă„rene slik som Highasakite - hverken fra hĂžyttalerne hjemme i stua eller fra scenen. Med konsertene og live-opptredenene bandet stĂ„r bak beviser de nok en gang at de troner pĂ„ toppen som et av Norges viktigste band ogsĂ„ her.

“Ingen andre norske artister overgĂ„r dette showet” og “Highasakite til nye hĂžyder” er noen av overskriftene 2022-turnĂ©en resulterte i. En turnĂ© som solgte de 10.000 fĂžrste billettene pĂ„ bare 5 timer, og der mange konserter ble utsolgt pĂ„ fĂ„ minutter.

Highasakite har blitt et av vÄre aller mest folkekjÊre band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker pÄ VG-lista. De har siden toppet plakaten til alle de store norske festivalene, solgt ut flere arenaer, vunnet flust av priser, opptrÄdt pÄ Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

NÄ er forberedelsene til 2024 godt i gang og vi kan knappt vente med Ä oppleve hvilke planer Highasakite har for oss. Ettersom Silent Treatment fyller ti Är i Är vil vi naturligvis fÄ hÞre mye fra dette albumet, men det kommer til Ä vÊre plass til en rekke av bandet store hits gjennom hele kvelden.

Merchant legal name: Byscenen Haugesund AS

VAT: 930939935

UTSOLGT! Highasakite // Byscenen Haugesund

Organizer Byscenen Haugesund AS
Venue Byscenen Haugesund
Date 19. Sep 2024
Open from 20:30
Age limit 18

Highasakite til Byscenen Haugesund! đŸ’„âœš

OrdinĂŠrt salg fredag 9. februar, klokken 9:00.

Meld deg pÄ nyhetsbrevet vÄrt for tilgang til forsalg, torsdag 8. februar. PÄmelding finner du her:

Billett
SOLD OUT
650,00 NOK