Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Image for dePresno og Fadnes
dePresno

dePresno ble en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel Forever i mai 2015. Høsten 2016 fikk dePresno sitt ordentlige gjennombrudd med singelen Hide And Seek som var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret. Låten ble også fremført live på bl.a. Lindmo, TV-Aksjonen og hos P3 Christine, noe som virkelig ble startskuddet for artistkarrieren til den unge bergenseren. Siden den gang har dePresno gitt ut flere radiolistede singler, bl.a. See You Soon, Wanderers og Too Fucked Up To Love You, og i 2019 hele to debutalbum; Technicolor og Monochrome til stor begeistring for anmelderne. Bergens Tidende trillet 5/6 og utnevnte dePresno til ”En av landets beste popsolister akkurat nå”.

Våren 2021 medvirket dePresno i programserien De Neste på NRK1 som hadde i snitt over 350k seere per episode. Samtidig slapp han en rekke singler etterfulgt av hans tredje album Places, som byr på en åpen og ærlig reise fra Bergen til månen og skildrer livet til en ungdom og alt som hører med; kjærlighet, -brudd, ensomhet, vennskap, forventninger, selvgranskning og identitet. I oktober 2022 slapp dePresno ny musikk; denne gang komponert og spilt inn med produsent Odd Martin Skålnes (Sigrid, AURORA, Daniel Kvammen, Sløtface m.fl.).
Det er på scenen dePresno virkelig fanger og engasjerer publikum med sin helt unike sangstemme og ærlige popmusikk. De siste årene har han holdt flere minneverdige konserter på bl.a. by:Larm, Eurosonic, The Great Escape samt vært på Europaturné med AURORA.

Fadnes

Bak artistnavnet Fadnes står Einar S. Fadnes, bedre kjent som frontfigur gjennom 20 år i bandet Jim Stärk. Etter seks plater og hundrevis av konserter, gir han nå ut musikk på egen hånd. Han platedebuterte som soloartist i 2020 og ga ut oppfølgeren, The Waiting Game, våren 2023.
Selv om Fadnes ́ musikk kan dvele ved melankolien, har han også et blikk på livets lyse sider, både tekstlig og musikalsk. I konsertformat spiller Fadnes en blanding av låter fra Jim Stärk-katalogen og hans to soloplater. Det er dynamisk og luftig, lunt, seriøst og lekent. «Det er fortsatt Fadnes ́ karakteristiske, lett melankolske stemme som bærer musikken, nå modnere og enda mer distinkt. For ikke å si distingvert.

Fadnes har alltid hatt en udiskutabel melodisk teft: Han har neppe levert fra seg musikk som ikke er bestykket med et pop-hook, et klart catchy element.»- Klassekampen

Ta godt imot to av landets beste låtskrivere. Med seg har de Ronny Yttrehus på gitar.

Merchant legal name: BOKHANDLERENS KULTURFORENING

VAT: 922603111

dePresno og Fadnes

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date 9. Jun 2024
Open from 18:00 to 21:00
Show starts 19:00

dePresno

dePresno ble en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel Forever i mai 2015. Høsten 2016 fikk dePresno sitt ordentlige gjennombrudd med singelen Hide And Seek som var en av de mest spilte låtene på P3...

dePresno og Fadnes
-
0
+
250,00 NOK