Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Dette blir helt fantastisk!

Ab und Zu og Trio de Janeiro er navn som gir god gjenklang i nyere norsk musikkhistorie. Mye av denne klangen skyldes stemmen til Anne - Marie Giørtz. Den allsidige vokalisten har vært å regne med siden tidlig på åttitallet. I 2008 startet hun Anne - Marie Giørtz trio hvor det meste av musikken er egenskrevet. I 2009 ga trioen ut Cd´en “På egne vegne”. I februar 2016 kom oppfølgeren «Capital Punishment for Cars». Begge utgitt på Grappa.

Trioen består av:

Anne-Marie Giørtz – vokal, piano, guzheng, og perkusjon

Eivind Aarset- gitarer og elektronikk

Anders Engen – diverse trommer, dobro, keyboard og perkusjon,Utdrag fra et par kritikker av Cd´en “Capital Punishment for Cars” fikk i Norge.

Fredrik Wandrup; Dagbladet:

“En frodig, tilbakelent og inntrengende plate, til tider singlende var- som, andre ganger dundrende slagkraftig. Anne-Marie Giørtz lar ordene slippe til, mot en vegg av tid- og stedløse lydkulisser. Jazz beveger seg langs endeløse veier. “

Ando Woltmann, Jazznytt:

”Albumet er intet mindre enn et glitrende stykke musikk fra en innovativ og uredd kunstner. Produsert av husbond og gitarist/lydforsker Eivind Aarset er dette en svært variert samling kutt, som på mesterlig vis veksler fra støyete til de vare…. Tekstene er dessuten med å skape en krass kant til de svært oppfinnsomme arrangementene, og med perkusjonist Peter Baden i det kreative hjørnet og en gjennomført topp lydproduksjon er dette ganske enkelt gull. ”

Jan Granli, Salt Peanuts:

“Dette er blitt Anne-Marie Giørtz mest gjennomførte og beste album til nå! Den bør kunne åpne opp for henne, både hjemme og ute, og med disse musikerne er hun i verdens beste hender.
Det er sjelden jeg har vært så glad for en «come back»-plate som etter å ha hørt gjennom «Capital Punishment for Cars» noen ganger. Jeg blir rett og slett glad, lykkelig, og kanskje også et litt bedre menneske, av å høre på Anne-Marie Giørtz, Eivind Aarset og Peter Baden og deres «Capital Punishment for Cars». Og det synes jeg adskillig fler enn meg skal få lov til å oppleve, så la for all del verden også få oppleve dette, ikke bare på plate, men også på konsert!
”

Anne-Marie Giørtz-trio

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei, Tofte, Norge
Date 6. April 2024
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 20:00

Dette blir helt fantastisk!

Ab und Zu og Trio de Janeiro er navn som gir god gjenklang i nyere norsk musikkhistorie. Mye av denne klangen skyldes stemmen til Anne - Marie Giørtz. Den allsidige vokalisten har vært å regne med siden tidlig på åttitallet. I 2008...

Anne-Marie Giørtz-trio
250,00 NOK