Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Borgund Dyreklubb

Image for Årskort Borgund Dyreklubb
Borgund Dyreklubb er en kommunal aktivitets- og besøksgård i Ålesund og på gården bor det hester og ponnier, grisunger, kaniner, marsvin, chinchilla, høner, kalkunen Bob, ender, vaktler, fugler og katten Figaro. Dyreklubben ligger sentralt mellom Moa og Ålesund sentrum. Flotte opplevelser for små og store venter på gården - en plass for alle som elsker dyr og natur.
Kom og hils på dyrene våre, bruk litt tid og slapp av med utsikt over fjord og fjell, ha med niste og kos deg på terrassen eller gapahuk på ridebane, eller kjøp deg en deilig is og kaffe i kiosken (åpent på helg/væravhenging).
For de minste har vi lekeområde med hytte og traktor, utebibliotek og tegnebord i ponnistallen. Hele året tilbyr vi spennende aktiviteter og arrangement for hele familien. Åpen hver dag kl. 12-18.
Med årskort har du gratis inngang hele året i åpningstider, inkl. inngang til utvalgte arrangement (årskort må vises fram).
Årskortet kan hentes på gården 5 dager etter bestillingen. Ingen refusjon eller bytting av årskort.

Merchant legal name: ÅLESUND KOMMUNE

VAT: 920415288

Årskort Borgund Dyreklubb

https://borgund-dyreklubb.webnode.com/
Organizer Borgund Dyreklubb
Venue Borgund Dyreklubb
Borgund Dyreklubb
Date 7. Feb 2024 - 28. Feb 2025
Open from 12:00 to 18:00

Borgund Dyreklubb er en kommunal aktivitets- og besøksgård i Ålesund og på gården bor det hester og ponnier, grisunger, kaniner, marsvin, chinchilla, høner, kalkunen Bob, ender, vaktler, fugler og katten Figaro. Dyreklubben ligger sentralt mellom Moa og Ålesund sentrum....

Årskort Familie (2+3)
-
0
+
550,00 NOK
Årskort Voksen
-
0
+
250,00 NOK
Årskort Barn
-
0
+
250,00 NOK