Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Glommafestivalen AS

Image for Åges Dansband- Support Bulle Bella Band
Åges Danseband - Kanskje norges råeste og mest sjarmerende partyband er klare for å gjeste Glommafestivalen sommeren 2024! Hva er vel bedre en sommeren på brygga i Fredrikstad med gutta i Åges Danseband rett ved elva som spiller opp til en helt magisk fest! Dette vil dere ikke gå glipp av. Det er begrenset med kapasitet så her gjelder det å være tidlig ute.
Bulle Bella Band covrer ulike sjangre som pop, rock og blues for å skape en egen, fengslende sound. Med fengende vokalprestasjoner, dynamiske instrumentale arrangementer, kan du være sikker på at Bulle Bella Band vil levere en konsertopplevelse av høy kvalitet. Med deres energiske opptredener og fengende musikk har de fanget hjertene til publikum overalt.

NB! 18 års grense


Arrangørs forpliktelser i Kjøpsvilkårene, herunder også arrangørs ansvar for gjennomføring av arrangementet, inkludert billettkjøpers rett til refundering, vil opphøre dersom arrangementet rammes av en Force Majeure situasjon før eller under arrangementet (med Force Majeure menes årsaker som er utenfor arrangørs rimelige kontroll eksempelvis, og ikke uttømmende: krig, opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter).

Merchant legal name: Glommafestivalen AS

VAT: 880153552

Åges Dansband- Support Bulle Bella Band

Organizer Glommafestivalen AS
Venue Glommafestivalen-Dampskipsbrygga
Dampskispbrygga
Date 13. Jul 2024
Open from 17:00 to 00:00
Show starts 16:00
Age limit 18

Åges Danseband - Kanskje norges råeste og mest sjarmerende partyband er klare for å gjeste Glommafestivalen sommeren 2024! Hva er vel bedre en sommeren på brygga i Fredrikstad med gutta i Åges Danseband rett ved elva som spiller opp til en helt magisk fest! Dette vil dere...

Early-Bird
Godkjenner ikke deltagerbevis.
-
0
+
420,00 NOK