Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Out of Office

Røde Himmel og Out of Office præsenterer Shoegazi Festival 2024 med fem af landets mest fremadstormende shoegazenavne.

——————————————

• Døre: 18:00 / Koncertstart: 19:00
• Billetter: 120 DKK (presale) / 130 DKK (dør)

——————————————

På ganske kort tid er Taker brudt frem af undergrunden som et af de mest iøjnefaldende, nye navne på den danske shoegazescene. Den odenseanske kvintet skaber et sonisk univers, der indfanger hele det menneskelige følelsesregisters kompleksitet og dybde, og som samtidig byder på en intrikat mosaik af æterisk fængende melodier og effektfuld lyrik – smeltet sammen til kompositioner, der afspejler lytterens egne livserfaringer og inderste tanker.

I liveøjemed inviterer Taker derfor publikum til at dykke ned i deres egen psyke og lade sig opsluge af ekkoerne af deres glæder, sorger og drømme, som giver genlyd i bandets sange, som indtil videre tæller singlerne "Dolls" og "Youth" – men som allerede er i rivende udvikling langt ud over shoegazens vanlige grænser.

——————————————

Aarhusianske Healers debut-EP, "Things You See", er både en yndefuld dans i at skabe kontraster samt en rejse gennem et surrealistisk landskab:
Blomster møder motorsave. Lyden af det bløde og det støjende smelter sammen i enkle melodier og mødes i en organisk og rå lyd. Og det brølende og tumultagtige elegant flyder sammen med det skrøbelige og smukke.

Siden udgivelsen af “Things You See” i 2022 har Healer arbejdet intensivt på mere nyt materiale, som kulminerer i en debutfuldlængde, der udkommer i foråret 2024.

——————————————

Københavnske Collider præsenterer et musikalsk venskab i absolut verdensklasse. Deres genrebøjende blanding af shoegaze, indiepop og prog'et punkrock er en musikalsk blomsterbuket i tusindvis af eksplosive farver.

Med hektisk stil, skiftende arrangementer og et fænomenalt kreativt overskud, tager de lytterne med gennem deres musikalske oprør – med retning som en supernova.
Den naivistiske lethed i vokalerne ligger, som en tåget kærlighed, ovenpå bandets aggressivt præcise sammenspil. En kompleks forening, fyldt med melodisk støj, røde kinder og masser af håb.

——————————————

Det dansk/norske indie-band Meltway spiller popsange forklædt som shoegaze, støjrock og grunge. Sangenes smittende hooks svøbes i varme tæpper af støjguitarer, vægtløse rumklangseffekter, skarp plekterbas og med fremaddrivende trommer som det samlende tyngdepunkt, mens numrene finder deres ultimative forløsning i spændingsfeltet mellem den instrumentale ekstase og de indadvendte sangtekster.

Meltway udgav i 2020 debut-EP'en "Everytime", der blandt andet blev modtaget af den internationale radiostation KEXP med følgende udtalelse:

"This Danish/Norwegian band's debut EP is a fine set of shoegazerish dream-pop with fuzzy guitars, atmospheric synths, ethereal vocals, and soaring song hooks."

I 2023 udgav Meltway desuden deres fuldlængdedebut "Nothing Is Real" via Through Love Records.

——————————————

Frau har en mission om at sætte rockens alsidige udtryk tilbage på dagsordenen og leverer en musikalsk rutsjebanetur forsynet med en fandenivoldskhed, der altid tilgodeser den gode melodi.
Fraus eksperimenterende rockmusik byder i den forbindelse på alt fra hensynsløse mathrocktendenser til insisterende sing-along-melodier.

Shoegazi Festival 2024 // Taker + Collider + Healer + Meltway + Frau

Organizer Out of Office
Venue Frølageret, Farvergården 7, 5000 Odense C
Date 17. May 2024
Open from 18:00 to 02:00

Røde Himmel og Out of Office præsenterer Shoegazi Festival 2024 med fem af landets mest fremadstormende shoegazenavne.

——————————————

• Døre: 18:00 / Koncertstart: 19:00
• Billetter: 120 DKK (presale) / 130...

Billet
120,00 DKK