Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

SOLD OUT

Vi har gleden av å invitere til vinkurs med Ingvild Tennfjord, som er Norges mest leste vinjournalist!

Temaet for kvelden vil være "Sommerens favoritter" og Ingvild tar med seg sine favoritter! Vi lengter alle etter sommeren og her får vi smakene som rammer inn årstiden perfekt! I mai blir et stort antall nye viner sluppet på Vinmonopolet og her finner vi fyldige grillviner, runde roséviner, forførende hvitviner til skalldyr og rene nytelsesviner til sol og sommer.

Kurset passer godt for både nybegynnere og viderekomne. Vi kommer til å smake på fem forskjellige viner, mens målet er å forstå ulike stiler, bli en bedre smaker og ikke minst - finne dine personlige favoritter! Kursstart vil være kl. 19:00!

Vi serverer vår ordinære sommermeny innendørs fra kl. 17:00 til kl. 21:00, mens de som skal være med på vinkurset vil ha muligheten til å forhåndskjøpe tapasbrett som serveres kort tid etter ankomst. Billetter både med og uten mat kjøpes via tikkio.com. Arrangementer med Ingvild pleier å være veldig populære og det kan derfor være lurt å sikre seg plass raskt.

Vi gjør oppmerksom på at man må ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger dersom man ønsker å reservere et bord denne dagen. Dersom man ikke reserverer bord på forhånd, vil man bli tildelt plass ved ankomst.

Baren holder åpent med alle rettigheter utover kvelden og vi vil også ha et visst antall av flaskene som er med på kurset på menyen. Det vil ikke være servering av vår ordinære sommermeny utendørs denne dagen.

Vinkurs med Ingvild Tennfjord på Onkel Thor (Sommerens favoritter) // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 12. June 2024
Open from 17:00 to 01:00
Show starts 19:00
Age limit 18

Vi har gleden av å invitere til vinkurs med Ingvild Tennfjord, som er Norges mest leste vinjournalist!

Temaet for kvelden vil være "Sommerens favoritter" og Ingvild tar med seg sine favoritter! Vi lengter alle etter sommeren og her får vi smakene som rammer inn...

Vinkurs og tapasbrett
Prisen inkluderer selve kurset, smaksprøve på fem ulike viner og tapasbrett.
See more
SOLD OUT
875,00 NOK     
Ordinær billett
Prisen inkluderer selve kurset og smaksprøve på fem ulike viner.
See more
SOLD OUT
625,00 NOK