Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Langfredag inviterer vi til livemusikk med Audun og Robin Duo! Audun og Robin spiller musikken som skaper god stemning, dans og allsang. De spiller både gode, gamle låter og nyere låter. Sweet Caroline, Country Roads, Leva Livet og mange flere er selvsagt et must! Dette er første gang denne duoen besøker oss og vi gleder oss til å stifte bekjentskap med dem.

Denne kvelden er det ID18 på Onkel Thor og vi har faktisk forventninger til at de som kommer klarer å oppføre seg! Dørene åpner kl. 21:30, mens musikken vil begynne kl. 22:30. Serveringen stenger senest kl. 02:00!

Vi tar imot bordbestillinger mot forhåndsbetaling. Vi vil ha følgende bord tilgjengelig for reservasjon (obligatorisk oppmøte i egen inngang mellom kl. 21:00 og kl. 21:30):

10 personer: 1 stk.
6 personer: 3 stk.
5 personer: 1 stk.
4 personer: 2 stk.

Prisen per person ved reservasjon av bord vil være 450,- kroner og inkluderer inngang, velkomstdrink og to drikkebonger per person. Betalingsinformasjon (per link) vil bli oppgitt ved bestilling og bestillingen er ikke gjeldende før betalingen er mottatt.

Billettpris ved forhåndskjøp vil være 150,- kroner eks. billettavgift per person, mens billettene i døra vil koste 200,- kroner per person. Dørene åpner for de med ordinær billett kl. 21:30.

Kjøkkenet vårt er åpent og vi serverer vår ordinære meny fra kl. 17:00 til kl. 20:30 denne dagen.

Dersom du har spørsmål eller dersom du ønsker å bestille bord, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Langfredag med Audun og Robin Duo på Onkel Thor // ID18 // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 29. March 2024
Open from 21:30 to 02:00
Show starts 22:30
Age limit 18

Langfredag inviterer vi til livemusikk med Audun og Robin Duo! Audun og Robin spiller musikken som skaper god stemning, dans og allsang. De spiller både gode, gamle låter og nyere låter. Sweet Caroline, Country Roads, Leva Livet og mange flere er selvsagt et must! Dette er...

Ordinær billett
158,00 NOK