Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HØLEN KAFÈ AS

«Duettene, harmoniene og måten disse to stemmene bygger stemninger på er intet mindre enn magisk. De kan varme opp det kaldeste rom, og er du uberørt etter en konsert med Sweetheart så er det på tide å oppsøke lege og be om hjertetransplantasjon» har den anerkjente musikkbloggen Dust of Daylight skrevet om livefremføringen til Sweetheart.

Den melankolske americanaduoen Sweetheart består av låtskriver John-Arne Ø. Gundersen (gitar og vokal) og Anne Mette Hårdnes (piano og vokal), og liker å kalle seg verdens tristeste rockeband. I september 2023 utga Sweetheart sitt andre album, «I Will Love You When The Morning Comes». Albumet har mottatt strålende kritikker og har blitt omtalt som «et av de vakreste stykker musikk som er laget på denne siden av tusenårskiftet» (Gubberock) og «usigelig vakkert» (Øyvind Rønning), mens Sweetheart er blitt kalt «Norges dyktigste ballademakere» (Feedback/iTromsø). «I Will Love You When The Morning Comes» er minimalistisk og melankolsk americana, det er lavmælt og nostalgisk, det er akustisk og følelsesladet country som ikke helt er country.

Live er Sweetheart kjent for å trollbinde publikum med sin engasjerende, følelsesladede og stillfarne fremførelse. Harmoniene og de minimalistiske arrangementene etterlater ofte publikum i undrende stillhet.

Sweetheart // Hølen Kafé

http://holenkafe.no
Organizer HØLEN KAFÈ AS
Venue Hølen i Vestby kommune
Hølen i Vestby kommune
Date 16. August 2024
Open from 19:00

«Duettene, harmoniene og måten disse to stemmene bygger stemninger på er intet mindre enn magisk. De kan varme opp det kaldeste rom, og er du uberørt etter en konsert med Sweetheart så er det på tide å oppsøke lege og be om hjertetransplantasjon» har den anerkjente...

Sweetheart // Hølen Kafé
306,00 NOK