Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

KRISTIN EVENS
Trondheimsjenta og artist, Kristin Evens, skriver og fremfører låtene sine med morsmålet i front. Musikken lever i mektige lydbilder i folk-pop-universet, og formidles med inderlighet, energi, og en hardtslående snert i tekstene. I hennes nylige utgitte EP, «Tankekjør», tar hun for seg alt som holder henne våken utover natten. Fra det dypeste sjeleliv, til oppgjør med samfunnets mest dysfunksjonelle sider. Hennes fenomenale band består av Peter Roberstad (trombone, mandolin, keys), Bendik Nygård (bass og moog), Vebjørn Svanberg Numme (slagverk), Jonas Bull Sannes (gitar), Eirik Bjørneset (gitar).

ANITA & REMY
Anita&Rémy er en musikalsk power-duo bestående av Anita Antal, med sin sjelfulle jazz - og soulbakgrunn, og Rémy M. Pettersen, rockekrigeren fra bandet "brenn." Musikken henter inspirasjon fra folk, rock, jazzens sjarme, og popens pulserende rytmer. Resultatet? En musikalsk berg-og-dalbane som tar deg med på en reise du aldri visste du trengte, levert av to lidenskapelige sjeler.

Kristin Evens + Anita&Rémy

http://dunkoslo.no
Organizer Dunk
Venue Dunk, Bernt Ankers Gate 21, 0183 Oslo, Norge
Date 27. April 2024
Open from 20:00 to 23:00

KRISTIN EVENS
Trondheimsjenta og artist, Kristin Evens, skriver og fremfører låtene sine med morsmålet i front. Musikken lever i mektige lydbilder i folk-pop-universet, og formidles med inderlighet, energi, og en hardtslående snert i tekstene. I hennes nylige utgitte...

Kristin Evens + Anita&Remy
250,00 NOK
Studentbillett
180,00 NOK