Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

FEW!

Vi har gleden av å invitere til nok et vinkurs med Ingvild Tennfjord! Vi ser at etterspørselen etter plasser på det første kurset vi satte opp har vært enorm og det er derfor hyggelig å få til et kurs til i løpet av sommeren.

Temaet for kvelden vil være "Smaken av Italia" og Ingvild tar med seg sine favoritter! Nordmenn elsker italiensk vin og mat, men hvordan skal man velge i havet av produsenter? Forfatter og vinkjenner Ingvild Tennfjord hjelper deg å knekke koden til de italienske vinene. Du lærer å gjenkjenne kvalitet og finne dine personlige favoritter - alt presentert med Ingvilds humoristiske og forståelige stil, som har gjort henne til Norges mest leste vinjournalist.

Kurset passer godt for både nybegynnere og viderekomne. Kursstart vil være kl. 19:00!

Vi serverer vår ordinære sommermeny innendørs fra kl. 17:00 til kl. 21:00, mens de som skal være med på vinkurset vil ha muligheten til å forhåndskjøpe antipasti-brett som serveres kort tid etter ankomst. Billetter både med og uten mat kjøpes via tikkio.com. Arrangementer med Ingvild pleier å være veldig populære og det kan derfor være lurt å sikre seg plass raskt. Det forrige kurset vi satte opp ble utsolgt i løpet av fire dager.

Vi gjør oppmerksom på at man må ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger dersom man ønsker å reservere et bord denne dagen. Dersom man ikke reserverer bord på forhånd, vil man bli tildelt plass ved ankomst.

Baren holder åpent med alle rettigheter utover kvelden og vi vil også ha et visst antall av flaskene som er med på kurset på menyen. Det vil ikke være servering av vår ordinære sommermeny utendørs denne dagen.

Vinkurs med Ingvild Tennfjord på Onkel Thor (Smaken av Italia) // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 23. August 2024
Open from 17:00 to 03:00
Show starts 19:00
Age limit 18

Vi har gleden av å invitere til nok et vinkurs med Ingvild Tennfjord! Vi ser at etterspørselen etter plasser på det første kurset vi satte opp har vært enorm og det er derfor hyggelig å få til et kurs til i løpet av sommeren.

Temaet for kvelden vil være...

Ordinær billett
Prisen inkluderer selve kurset og smaksprøve på fem ulike viner.
See more
625,00 NOK     
Vinkurs og antipasti-brett
Prisen inkluderer selve kurset, smaksprøve på fem ulike viner og antipasti-brett.
See more
875,00 NOK