Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Don´t Spook the Horse på Onkel Thor // VESTFOSSEN
«Hesten» er som alle andre lei av nedstigninger og restriksjoner og står rastløs og stamper i stallen. Både Thomas og Anders (begge bosatt på Darbu) gleder seg til å igjen få muligheten til å fremføre låter fra Neil Young sin fantastiske sangbok, både for gamle kjente og for nye bekjentskaper. Fra en låtskriverkunst som spenner seg fra sanger langt nede i rustbøtta, til de ekstremt melodiøse og såre, til de mer finurlige og selvsagt de om prærievinden. En ting er hvertfall sikkert, og det er at halvgamle sirkushester aldri glemmer lukta av sagmugg fra ringen! Den lokale duoen består av Thomas Abrahamsen og Anders Grislingås fra Darbu.

Dørene åpner kl. 21:00 dersom du ikke har bestilt bord for bespisning, mens spillestart vil være omtrent kl. 22:00. Vi ber deg bestille plass via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger her på Facebook dersom du ønsker å spise eller være sikret sitteplasser i løpet av kvelden.

Billetter kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Don´t Spook the Horse på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 27. Apr 2024
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 18

«Hesten» er som alle andre lei av nedstigninger og restriksjoner og står rastløs og stamper i stallen. Både Thomas og Anders (begge bosatt på Darbu) gleder seg til å igjen få muligheten til å fremføre låter fra Neil Young sin fantastiske sangbok, både for gamle kjente...

Ordinær billett
-
0
+
75,00 NOK