Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Privaten Café

VIDAR JOHNSEN – 40 ÅR PÅ SCENEN!

Dørene åpner kl 1800 og du bør komme da hvis du ønsker å sikre deg de beste plassene og utsikt over idylliske Holmsbu havn. Uspesifiserte billetter må sitte der det er ledige plasser i lokalet. Bestillinger i grupper vil få tilpasset/reservert bord.

Vidar Johnsen har i 4 tiår vært ansett som en av våre aller største og mest spennende stemmer samtidig som han er en unik tekstformidler og låtskriver. Bli med på hans enestående og fasinerende musikalske reise fra hans enorme suksess som frontfigur i VAMP (1999-2007), som den ene halvdelen av den svorske suksessduo’n Vidar Johnsen & Peter Norberg (2007-2010) samt hans solokarriere som for alvor satte fart da hans første norskspråklige single som «Inn i mitt liv» ble sluppet i 2012.

Det sies at det er umulig å kjede seg på en Vidar Johnsen konsert. Humørfylt, passe uhøytidelig, glimt i øyet, selvironisk, tilbakeblikk og gode historier blandet med sterke magiske musikalske øyeblikk. Det er det Vidar Johnsen handler om.
Her kommer det hits på rad og rekke.

Månemannen, Fuglane vett, Den Morgenen, Tir N’a Noir, Duetten, Inn i mitt liv bare for å nevnte noen ganske få. Med mer enn 15 000 000 streams på Spotify alene og mer enn 600 000 fysisk solgte album er det et faktum at Vidar Johnsen er blandt våre aller største norskspråklige artister.

Denne kvelden får du servert musikalske diamanter og gode historier som pærler på en snor.

Vidar Johnsen - fra VAMP - 40 år på scenen Privaten Cafè i Holmsbu

https://www.privatencafe.no
Organizer Privaten Café
Venue Storgaten 25. 3484 Holmsbu
Storgaten 25. 3484 Holmsbu
Date 12. July 2024
Open from 18:00 to 02:00

VIDAR JOHNSEN – 40 ÅR PÅ SCENEN!

Dørene åpner kl 1800 og du bør komme da hvis du ønsker å sikre deg de beste plassene og utsikt over idylliske Holmsbu havn. Uspesifiserte billetter må sitte der det er ledige plasser i lokalet. Bestillinger i grupper vil...

Vidar Johnsen
Billett med bord for bespisning
475,00 NOK     
Vidar Johnsen
Dette er en billett hvor du må sitte der hvor det er ledig plass i lokalet.
See more
525,00 NOK     
Vidar Johnsen
Billett med bord for bespisning
475,00 NOK