Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Sunnmøre Freerideklubb

Sunnmøre Frikøyringsklubb arrangerer hyttetur til Patchellhytta! Hytteturen er forbeholdt medlemmer av Frikøyringsklubben, det vil bli reservert 25 overnattingsplasser. Vi har fått egne gode priser fra DNT Sunnmøre som blir å gjelde for turen. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder! Patchellhytta har i tillegg 45 drop-in sengeplasser som man selv kan benytte seg av dersom alle de 25 reserverte plassene i arrangementet blir fylt opp. Mer informasjon om dette finner man på DNT sin nettside.

Patchellhytta ligger i smørøyet av Sunnmørsalpene og er et godt utgangspunkt for mange flotte vårskiturer. Alle deltakere står selv ansvarlige for å planlegge turene i området selv, men dette er en fin arena for å få mange nye skikompiser! Vi gleder oss veldig til en helg med masse skiglede og stoke!

Påmeldingen er bindende. Dersom været ikke tillater tur til Patchellhytta, blir det gitt full refusjon. Mer informasjon om hytteturen kommer fortløpende, så viktig å følge med på arrangementet på Facebook!

Hyttetur til Patchellhytta

Organizer Sunnmøre Freerideklubb
Venue Patchellhytta
Date 3 - 5. May 2024
Open from 16:00 to 18:00

Sunnmøre Frikøyringsklubb arrangerer hyttetur til Patchellhytta! Hytteturen er forbeholdt medlemmer av Frikøyringsklubben, det vil bli reservert 25 overnattingsplasser. Vi har fått egne gode priser fra DNT Sunnmøre som blir å gjelde for turen. Her er det førstemann til...

2 overnattinger for medlemmer under 26
Pris for 2 netter ved Patchellhytta for medlemmer fra 25 år og yngre.
See more
SOLD OUT
330,00 NOK     
2 overnattinger for medlemmer fra 26 år og eldre
Pris for 2 netter ved Patchellhytta for medlemmer på 26 år og eldre.
See more
SOLD OUT
630,00 NOK