Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Skrivarens Venelag

Image for Utekonsert med J. T. Lauritsen & The Buckshot Hunters
Konsertarenaen og sal av mat/drikke opnar kl.18.00.

Konserten startar kl. 20.00.

Merk at dette er ein utekonsert så klede etter været er å anbefale.

Omtale:
"J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters er et av Norges mest ettertraktede bluesband både her hjemme og i utlandet. Det er noe ved de beste bandene og soul/blues-vokalistene som er vanskelig å beskrive. De legger fram en sjel og personlighet i opptreden, fremførelse og låtvalg som gjør at de umiddelbart appellerer til publikum enten det er på hjemmebane foran trofaste tilhengere eller ved første møte med et helt nytt publikum i et annet land. JT Lauritsen & the Buckshot Hunters innehar disse kvalitetene.
Bandet har flere ganger spilt både for Odda Bluesklubb og andre bluesklubber i regionen. Det blir stas å få dette bandet til Skrivargarden på Hesthamar og de bringer garantert med seg topp stemning.
Jan Tore Lauritsen mottok Notoddens Blues Festival Bluespris under festivalåpningen i 2014. Han og bandet hentet hjem tredjeplass under Europeiske blues Challenge (EBC) i Brussels året etterpå. De ble også semifinalister under IBC i Memphis USA 2017 i hard konkurranse med over 260 band fra hele verden. 2018 kom albumet Blue Eyed Soul Volume 1 som høstet terning kast 5 i bøtter og spann samt radiospilling verden rundt i tillegg til deres første Spellemanns nominasjon. Høsten 2020 feiret bandet 25 år som plateartister med utgivelsen Blue Eyed Soul Volume 2. som ble bandets 9 album siden 1995. Lauritsen og hans medmusikere er populære og alltid i toppslag og lover fullt trøkk fra scenen. Det kan nevnes at de jobber nå med album nr 10 og vil lansere dette i september 2025 som er nøyaktig 30 år siden første album ble sluppet!"

Bandet består av:
J.T.Lauritsen Vokal, munnspill, trekkspill og Hammond B3
Arnfinn Tørrisen Gitarer
Jon Grimsby Trommer og koring
Morten Nordskaug Bass og koring
Ian Fredrick Johannessen gitarer

Merchant legal name: Skrivarens Venelag

VAT: 913043758

Utekonsert med J. T. Lauritsen & The Buckshot Hunters

https://www.hesthamar-skrivargard.no/
Organizer Skrivarens Venelag
Venue Hesthamar skrivargard
Date 8. Jun 2024
Open from 18:00

Konsertarenaen og sal av mat/drikke opnar kl.18.00.

Konserten startar kl. 20.00.

Merk at dette er ein utekonsert så klede etter været er å anbefale.

Omtale:
"J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters er et av Norges mest...

Utekonsert med J. T. Lauritse & The Buckshot Hunters
Konsertarenaen og sal av mat/drikke opnar kl.18.00. Konserten startar kl. 20.00. Merk at dette er ein utekonsert så klede etter været er å anbefale.
See more
-
0
+
450,00 NOK