Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

3 Verdiløse har spilt på festivaler, kulturhus og puber i flere år og de trekker alltid bra med folk! De repeterer/tolker Jokke & Valentinerne sine udødelige låter med allsang og melankoli. Vi får gode historier om livet til Jokke før han gikk bort i en alder av 36 år, og du blir også bedre kjent med hvordan Jokke & Co lagde låtene sine og hvorfor Jokke skreiv som han gjorde.

Lydbildet til 3 Verdiløse er halvakustisk, med kassegitar, bass og trommer, akkurat som på de første platene til Jokke. Det blir garantert allsang og høy musikk - med et band som spiller en knallbra samling av Jokkes låter. Joachim «Jokke» Nielsen oppnådde både kommersiell suksess, kultstatus og kunstnerisk anerkjennelse for sine skildringer av se Oslo-liv med fyll, narkotika og depresjon, men også gode øyeblikk. Nielsen dannet Valentinerne i 1982 , og bandet ble raskt et av de mest populære bandene i Oslos rockemiljø.

Dørene åpner kl. 21:00 dersom du ikke har gjort bordreservasjon for bespisning, mens konserten begynner kl. 22:30. Billetter forhåndskjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker å reservere bord, kan du kontakte oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger.

3 Verdiløse repeterer Jokke & Valentinerne på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 22. June 2024
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 22:30
Age limit 20

3 Verdiløse har spilt på festivaler, kulturhus og puber i flere år og de trekker alltid bra med folk! De repeterer/tolker Jokke & Valentinerne sine udødelige låter med allsang og melankoli. Vi får gode historier om livet til Jokke før han gikk bort i en alder av 36 år, og...

Ordinær billett
290,00 NOK