Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Doors: 19:00 // Show start 20:00
Cc: 200 // Id: 20+

The Sequels
Pop/rock-sekstetten The Sequels ble etablert i 2023 og er frontet av vokalist og låtskriver Christin Sandnes, med Tone Stabell på kor, Borger Storholt og Mads Petter Eriksen på gitar, Tommy Borge Arnesen på bass og Håvard Arnes på trommer.

Med sterke melodier og ærlige og engasjerende tekster, skaper The Sequels originale låter som fenger lytteren. Inspirert av musikalske legender som blant annet The Cranberries, Neil Young, Sinead o'connor, Fleetwood Mac, Martha Wainwright, Radiohead og The Smashing Pumpkins legger de også sin egen vri på sjangeren ved å inkludere unike tolkninger av disse artistenes låter i sitt live-repertoar.

Lytt på SoundCloud:
soundcloud.com/the-sequels-882138644

Josefine Luna
Josefine Luna er en duo fra Asker bestående av Josefine Luna Øien Henriksen og Jonas Nordhøy Kristensen. De skaper musikk med et ønske om å være autentiske, hvilket er tydelig i deres prosess og sound, hvorav sistnevnte er svært inspirert av en rekke sjangre som jazz, folk, rock, pop og country. Etter å ha gitt ut flere singler og to EP-er siden 2020, har de opparbeidet seg et repertoar bestående av store klangflater, organisk instrumentering og vakker poesi.

Lytt på Spotify:
open.spotify.com/artist/1JOdTDdRCkEseHvYX4u9Hx?si=m9cZt2BiSZWGnuZyVIbbm A

The Sequels // Josefine Luna

https://fb.me/e/1TuOGZRKJ
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 23. April 2024
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors: 19:00 // Show start 20:00
Cc: 200 // Id: 20+

The Sequels
Pop/rock-sekstetten The Sequels ble etablert i 2023 og er frontet av vokalist og låtskriver Christin Sandnes, med Tone Stabell på kor, Borger Storholt og Mads Petter Eriksen på gitar,...

Ordinær
ID: 20+
200,00 NOK