Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Ringholmen Sjøhus

KNUT MARIUS – Helt akustisk

Etter en lang Norgesturné hvor vi endelig kunne presentere Knut Marius første soloalbum, og det med et stjernelag av musikere i ryggen tar vi det helt ned, og presenterer artisten og låtene i et akustisk format til steder hvor publikum kan lytte til tekstene i et tettere og nærere format. Knut Marius er kjent for å være et fyrverkeri på scenen, det er hans varemerke og tilbakemeldingene har vært formidable. Knut Marius får også vist at han kan mer enn å synge, som en av rekruttene i Kompani Lauritzen sesong 5, som skal sendes på TV2 fra 2 mars 2024.

Tekstene og låtene fra 6393, samt egne favoritter som betyr mye for Knut Marius, fortjener en presentasjon også i en akustisk innpakning hvor publikum kommer tettere på både artisten og låtene. Med seg på scenen har han Haakon-Marius Pettersen på tangenter og vokal. Etter seier i The Voice i 2013 har Knut Marius levd av musikken, og han har en rekke gode historier som krydrer kvelden. Velkommen til konsert, vi gleder oss til å reise rundt å møte publikum rundt om i hele Norges land.
Sammen med våre helt unike omgivelser på Ringholmen Sjøhus garanterer vi at denne lørdagskvelden vil bli magisk! Vi serverer Ringholmens berømte Bacalao, og matservering er fra kl. 18:00 og konsertstart kl. 20:00. Bordreservasjon gjøres til post@ringholmen.no.
For transport og overnatting se ringholmen.no/butikk

RINGHOLMEN - KNUT MARIUS – Helt akustisk

http://WWW.RINGHOLMEN.NO
Organizer Ringholmen Sjøhus
Venue Ringholmen på Tustna
Ringholmen på Tustna
Date 25. May 2024

KNUT MARIUS – Helt akustisk

Etter en lang Norgesturné hvor vi endelig kunne presentere Knut Marius første soloalbum, og det med et stjernelag av musikere i ryggen tar vi det helt ned, og presenterer artisten og låtene i et akustisk format til steder hvor...

Knut Marius - Helt akustisk
550,00 NOK