Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

(Overraskende) søte, vittige og tidvis originale(!?!?)/kaotiske Dancing the conga vekker en mengde assosiasjoner og samtidig en følelse av at du aldri har hørt noe liknende. Musikken blir ivrig beskrevet som ditten og datten, men selv trekker de linjer til 60-tallets melodier, 90-tallets produksjoner, samtidens tekster, det resterende som fyll, og prøver å presse alt inn et sted man kanskje ender opp med å kalle newpunk. Deres debutalbum "Trying to define newpunk" er tilgjengelig for alle, overalt, hele tiden. Det kom ut 20. oktober 2023 og de feirer konseptet i konsertformat gjennom 2024.

Bandet er omtalt i Best akkurat nå av Anna Nor Sørensen i P3, anbefalt av musikksjef Kristin Winsents på P13, blitt beskrevet som et - oppsummert - jævlig bra band med fantastisk musikk av britiske Atwood magazine. DTC ble nylig presentert av Øyafestivalen på Vill vill vest og leverte en konsert de selv beskriver som en stappfull kjempesuksess. Musikken kan snakke for seg nå som albumet er ute - gjør deg klar til å synge med eller kom som et blankt ark og bli en del av noe som høyst sannsynlig kommer til å bli et vårlig høydepunkt.
Gudmund Guren (trommer og vokal), Øyvind Skjerdal (bass, keys og vokal), og Henrik Lillehaug (gitar og vokal) utgjør denne omsorgsfulle trioen.

Links to artist

Dancing the conga // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 23. May 2024
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

(Overraskende) søte, vittige og tidvis originale(!?!?)/kaotiske Dancing the conga vekker en mengde assosiasjoner og samtidig en følelse av at du aldri har hørt noe liknende. Musikken blir ivrig beskrevet som ditten og datten, men selv trekker de linjer til 60-tallets melodier,...

Halv ti på torsdag
Aldersgrense 18 år til 23:00.
100,00 NOK