Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HÅKON NORBY BJØRGO

Magne Arnesen har spilt piano fra han var tre år, og gikk videre med klassisk pianolære fra 6 til 18 år, da han startet sin jazzkarriere hos klubben Urijazz i Tønsberg. Hans spill er kjent for teknisk og harmonisk overskudd kombinert med en lekende eleganse, godt forankret i mainstream-tradisjonen.

Foruten å lede egne grupper, har han de siste årene også spilt med tenorsaksofonistene Knut Riisnæs, Dave Edge og Bodil Niska. Internasjonalt har han bl.a. akkompagnert tenorsaksofonistene Scott Hamilton og Harry Allen samt klarinettisten Ken Peplowski. Han er pianist på flere av albumene til Helle Brunvoll og Hallvard Kausland, og har dessuten gjort innspillinger med bl.a. trommeslageren Roger Johansens Trio, sangerinnen England Brooks og i trioformat med den svenske bassisten Hans Backenroth og den danske trommeslageren Kristian Leth.

Magne Arnesen - piano
Eirik Berg Svela - gitar
Håkon Norby Bjørgo - kontrabass
Magnus Sefaniassen Eide - trommer

Dører: kl 19:00
Konsertstart: kl 19:30

Konserten er støttet av Norsk Jazzforum og Oslo Kommune

Mandagsjazz på Smia: m/ Magne Arnesen

Organizer HÅKON NORBY BJØRGO
Venue Smia Galleri
Opplandsgata 19, 0657 Oslo, Norge
Date 29. April 2024
Open from 19:00 to 22:00
Show starts 19:30

Magne Arnesen har spilt piano fra han var tre år, og gikk videre med klassisk pianolære fra 6 til 18 år, da han startet sin jazzkarriere hos klubben Urijazz i Tønsberg. Hans spill er kjent for teknisk og harmonisk overskudd kombinert med en lekende eleganse, godt forankret i...

Mandagsjazz på Smia: m/ Magne Arnesen
200,00 NOK