Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Rabalderfestivalen

Rytmer fra Verdensrommet handler om to Trommonauter som redder planeter fra farlige asteroider. Underveis opplever de både gleder og utfordringer, bl.a. motorstopp, det blir uenighet i cockpiten, de kjører i hyperspeed, og opplever et felt av livsfarlige asteroider komme farende mot dem. Plutselig er de helt alene langt ute i universet, og den eneste kommunikasjonen de har med omverdenen er med en prinsesse fra en annen planet, som dukker opp i et hologram …

Rytmer fra Verdensrommet er en familie-forestilling der publikum er med på en spennende visuell og rytmisk romreise både som tilskuere og deltagere. Bruken av musikk, røykmaskin, laserlys, surroundlyd, ny teknologi og live video, gjør at man virkelig føler at man er langt ute i verdensrommet!
Se for deg 10x10 meter med stjernehimmel som farer mot deg, med en jente på 7 år som styrer med en iPad hvor stjernehimmelen kjører hen, mens pappaen samtidig styrer laserstråler med Wii-kontroller..


Rytmer fra Verdensrommet er skrevet av Peter Baden og initiert av Rikskonsertene.
Den passer godt for hele familien, med hovedvekt på 5-15 år, og de visuelle inntrykkene er mektige og man får følelsen av 3D både i lyd og lys.

Med ny teknologi og spennende musikk, blandet med imponerende bilder, gleder Trommonautene seg til å ta med publikum på en romreise de sent vil glemme …!

Konsertstart kl.13.00
Hvor: Molde Kulturskole

NB! Ingen voksne kommer inn uten barn.

Rytmer fra verdensrommet (konsertstart kl.13.00)

http://www.rabalderfestivalen.no
Organizer Rabalderfestivalen
Venue Molde Kulturskole, hovedsalen
Molde Kulturskole, Fridtjof Nansens gate 7, 6413 Molde, Norge
Date 11. May 2024
Open from 12:30 to 15:00

Rytmer fra Verdensrommet handler om to Trommonauter som redder planeter fra farlige asteroider. Underveis opplever de både gleder og utfordringer, bl.a. motorstopp, det blir uenighet i cockpiten, de kjører i hyperspeed, og opplever et felt av livsfarlige asteroider komme...

Rytmer fra verdensrommet
Rytmer fra Verdensrommet handler om to Trommonauter som redder planeter fra farlige asteroider. Underveis opplever de både gleder og utfordringer, bl.a. motorstopp, det blir uenighet i cockpiten, de kjører i hyperspeed, og opplever et felt av livsfarlige asteroider komme farende mot dem. Rytmer fra Verdensrommet er en familie-forestilling der publikum er med på en spennende visuell og rytmisk romreise både som tilskuere og deltagere. Bruken av musikk, røykmaskin, laserlys, surroundlyd, ny teknologi og live video, gjør at man virkelig føler at man er langt ute i verdensrommet! Med ny teknologi og spennende musikk, blandet med imponerende bilder, gleder Trommonautene seg til å ta med publikum på en romreise de sent vil glemme …!
See more
158,00 NOK