Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Dørene åpner 18:00
Showtime: 19:00

Våre egne humordronninger Harda & Doris har en helt formidabel karriere bak seg med show etter show, og utsolgte hus år etter år. Det blir utrolig mange latteranfall og minneverdige høydepunkt av slikt. Nå har damene satt sammen et show med det råeste, villeste og artigste de har gjort gjennom alle disse årene.

Harda & Doris ble også et fenomen under pandemien og sørget for at både hjemmekontor og karantene ble litt morsommere for oss alle.
I tillegg til et tilbakeblikk på det aller beste disse damene har gjort, blir det også nye friske fraspark i alle retninger. Et Best Of-show som vil løfte taket på storstua Kulturfabrikken. Om du ikke flirte deg skakk forrige runde, ler du deg kanskje ihjel denne gang. Billettene må trolig skives ut på resept, for her blir det galskap, fliring og sykt god stemning!

HARDA & DORIS SHOW - Best of - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 17. October 2024
Open from 18:00
Show starts 19:00

Dørene åpner 18:00
Showtime: 19:00

Våre egne humordronninger Harda & Doris har en helt formidabel karriere bak seg med show etter show, og utsolgte hus år etter år. Det blir utrolig mange latteranfall og minneverdige høydepunkt av slikt. Nå har damene...

Billett torsdag
495,00 NOK