Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Harry Hoovers hyller Vazelina Bilopphøggers - og det har de allerede gjort i snart tretten år! Nå har vi æren av å få besøk av dem på Onkel Thor for første gang, og vi gleder oss skikkelig! Er det noen Vazelina-fæns i Eikerbygdene? Da får dere sjansen til å synge med, danse og om så bare lytte til klassiske høgger-hits denne kvelden! Vi gleder oss, bandet gleder seg og det håper vi jammen at du gjør også!

Dørene åpner kl. 20:30 denne kvelden for de som ikke har gjort bestilling av bord for bespisning, mens Harry Hoovers begynner å spille kl. 22:00.

Vi har en felles bordsetning denne dagen og vi serverer følgende meny:
Hovedrett: Langtidsstekt indrefilet av okse med sesongens grønnsaker, løkringer, bearnaisesaus eller peppersaus og stekte Roswaldpoteter som er marinert i urter
Dessert: Panna Cotta med smak av Aperol

Prisen per person vil være 565,- kroner og inkluderer også kaffe eller te til desserten. Vi åpner dørene for spisegjester kl. 17:30, mens hovedretten serveres kl. 18:30. Det vil være begrenset med plasser denne dagen, så det kan være greit å være tidlig ute med sin bestilling.

Billetter forhåndskjøpes via tikkio.com (250,- kroner) eller i døra ved tilgjengelighet (300,- kroner).

Dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker å bestille bord for bespisning, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

En høggerlig aften med Harry Hoovers på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 11. May 2024
Open from 20:30 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Harry Hoovers hyller Vazelina Bilopphøggers - og det har de allerede gjort i snart tretten år! Nå har vi æren av å få besøk av dem på Onkel Thor for første gang, og vi gleder oss skikkelig! Er det noen Vazelina-fæns i Eikerbygdene? Da får dere sjansen til å synge med,...

Ordinær billett
250,00 NOK