Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
THE NORTH WEST AS

FEW!

The North West og Bærekraftsløftet inviterer til et seminar om sosial bærekraft og sosialt entreprenørskap. I løpet av de fire timene vil deltakerne få et godt innblikk i de store demografiske utfordringene Norge og Møre og Romsdal står overfor - det være seg utenforskap, eldrebølge, sykefravær, mangfold, likestilling, med mer.

Du vil blant annet møte Ulf Andersen, statistikksjef i NAV, som vil gi et skråblikk på de sosiale utfordringene vi må håndtere. Jørgensen & Pedersen er selverklærte bærekraftseventyrere, og leder Centre for Sustainable Business ved NHH. De vil dele sine erfaringer med forskningsbasert innovasjon for å løse bærekraftsutfordringer, og gi konkrete eksempler på hvordan eksperimentering og nye former for samarbeid kan være løsningen på utfordringene. Leo Ajkic er et kjent tv-fjes og seriegründer, som vil dele historier om veien fra utenforskap til inneforskap. I tillegg til dette vil også Jannicke Farstad fra Hofseth International, Kristin Fjeld fra Polestar, og Lise Arvesen fra Impact StartUp komme for å dele sin kunnskap.

Målgruppe for arrangementet er bedriftsledere, bærekraftansvarlige, tillitsvalgte, kommuner og sosiale entreprenører.

For mer informasjon om programmet, sjekk ut thenorthwest.no og følg oss på våre sosiale media.

The North West // Brobyggerne seminar

Organizer THE NORTH WEST AS
Venue Pir Cowork
Date 29. April 2024
Open from 12:00 to 17:00

The North West og Bærekraftsløftet inviterer til et seminar om sosial bærekraft og sosialt entreprenørskap. I løpet av de fire timene vil deltakerne få et godt innblikk i de store demografiske utfordringene Norge og Møre og Romsdal står overfor - det være seg...

Inngangsbillett
450,00 NOK