Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Vægtløs (DK) + Omsorg (DK)
Vaterland
Lørdag 20. April
20:00 // 250.- // 20år
--------------------
--------------------

Selv om lydbildet kan være overveldende grandiost, massivt og krevende til tider, er det sårbarhet og åpenhet (eller mangelen av den) i dagens samfunn som er den sentrale tematikken for danske VÆGTLØS. Som resultat av at fire veteraner fra den danske undergrunns-scenen har kommet sammen, er prosjektet like mye et uttrykk for styrken i kollektiv sårbarhet, som et musikalsk prosjekt preget av massive lydvegger og halsvrengende skrik.

Med utgangspunkt i post-varianter av hardcore og metal har bandet høstet lovord og stor forventning både på til konserter og utgivelser. Bandets blodferke debutalbum "Aftrykk" 2024 er i så måte et godt tilsvar til forventingene. stilstudie i sorg og emosjoner omgjort til kunst tonesatt av kreativ, atmosfærisk post-metal med drypp av black metal, post-rock, post-hardcore og emo.

-------------

Danske Omsorg spiller deres egne form for emotionel-post-hardcore-punk og består av medlemmer fra Aalborgs musikkmiljø. Bandet har en hård, rå, ærlig og stemningsfull tone og et tekstunivers som tar for seg emner som ensomhet, misbruk, angst, sorg, lengsel og kjærlighet. De har spilt konserter med band som EYES, NEXØ, og slapp debutalbumet 'MOMENTS, MOVEMENTS' i 2023.

Vægtløs (DK) + Omsorg (DK) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 20. April 2024
Open from 20:00 to 23:00

Vægtløs (DK) + Omsorg (DK)
Vaterland
Lørdag 20. April
20:00 // 250.- // 20år
--------------------
--------------------

Selv om lydbildet kan være overveldende grandiost, massivt og krevende til tider, er det sårbarhet og...

Vægtløs + Omsorg // Vaterland
Lørdag 20. April 20:00 // 250.- // 20år
250,00 NOK