Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Live & Kicking presenterer Ole Kirkeng «Halv ti på torsdag»!

Tidligere Spellemannsprisvinner Ole Kirkeng er igjen nominert i kategorien Country, denne gang for det kritikerroste albumet «Still Not Lost», utgitt i september 2023 på Die With Your Boots On Records.

Ole Kirkeng spiller låter i skjæringspunktet mellom pop, folk og americana, og plasserte seg behørig på det norske musikk-kartet da han etter fem år i Statene vendte tilbake til Norge i 2021. Med EPen «Rocking Chair» vant han Spellemannsprisen i kategorien Country samme år.

Etter å ha bodd og jobbet i New York, turnert USA og Europa i grammynominerte Courtney Marie Andrews’ band, og gjort supportturné for Molly Tuttle, har han utviklet seg til en låtskriver og historieforteller med en iørefallende meloditeft.

Musikken til Ole går i dialog med lytteren – beskriver hverdagens magi og utfordringer på en relaterbar, lyrisk og tidvis humoristisk måte, med gjenkjennelige karakterer, scener og historier. En velbalansert blanding av klassisk amerikansk singer/songwriter-materiale og en til tider litt mer luftig indierock-sensibilitet.

I 2022 kvesset Ole igjen tekstforfatter-blyanten, og spilte inn sin første full-lengder «Still Not Lost», som ble sluppet 8. september 2023 - produsert og spilt inn med strengeinstrument-guruen Geir Sundstøl.

Torsdag 25. april kan du oppleve Ole Kirkeng i trioformat på Dama di.

Ole Kirkeng – gitar/vokal
Øyvind Kløve Kjernlie – pedal steel
Sander Eriksen Nordahl – gitar

Links to artist

Ole Kirkeng // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 25. April 2024
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Live & Kicking presenterer Ole Kirkeng «Halv ti på torsdag»!

Tidligere Spellemannsprisvinner Ole Kirkeng er igjen nominert i kategorien Country, denne gang for det kritikerroste albumet «Still Not Lost», utgitt i september 2023 på Die With Your Boots On...

Halv ti på torsdag
Aldersgrense 18 år til 23:00.
100,00 NOK