Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Doors: 19:00 // Show start: 20:00
CC: 150 // ID 20+

Hard Luck Street jobber for tiden iherdig med å ferdigstille og arrangere demoene til sitt nye album, og vi planlegger å gå i studio om ikke lenge, MEN… Vi savner å spelle live!!! Seriøst!!!

Derfor kliner vi til med en gig på Uhørt natt til første mai 2024 og håper at både gamle og nye venner er klare for å varme opp til arbeidernes dag med en solid dose gaterock.

Kjenner du ikke til Hard Luck Street sier du? La oss fortelle…

Hard Luck Street er et rock ’n’ roll band fra Oslo. Medlemmene har erfaring fra band som Trashcan Darlings, Beat Tornados, Valentourettes, The Blackbirds m.fl. De oppgir å være inspirert av rock, punk, folk, blues, country, metal and all that jazz...

Det er imidlertid ingen tvil om at det først og fremst er rock ’n’ roll de driver med!

Hard Luck Street har blant annet spilt på Norway Rock Festival, Kanalrock og Klubbdagen til Øyafestivalen. De har også varmet opp for The Jim Jones Revue, Backstreet Girls, Tank med flere, samt turnert i England med punklegendene The Boys.

I 2015 slapp de dobbeltalbumet Mosaics –Exile on Hard Luck Street på det tyske selskapet East Side Records. Oppfølgeren Darker Days (2020) ble innspilt i Music-a.Matic Studios i Gøteborg og ble produsert av Sator-legenden Chips Kiesbye (Hellacopters, Nomads, Michael Monroe m.fl.) og mikset av Henryk Lipp som blant annet har spilt i Cortex.

Våren 2022 slapp de vinylsingelen Just Another Story, mens høsten samme år kom coveren Mary Ellen Jones som streamingsingel med Casino Steel som gjest.

Hard Luck Street er nå aktuelle med sine nye singel «Eternal Spring» som er siste kapittel i deres Eternal-tetralogi som så langt har bestått i utgivelsene Eternal Summer (2017), Eternal Fall (2018) og Eternal Winter (2022).

Spotify: open.spotify.com/artist/3pSn0V3fx4iMP0FkJ5cnts?si=Au40lGebQM249lfe1iYhbA

Facebook: www.facebook.com/hardluckstreet

Instagram:
www.instagram.com/hardluckstreet/

Hard Luck Street // Uhørt

https://fb.me/e/7Zy1ly5Ur
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 30. April 2024
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors: 19:00 // Show start: 20:00
CC: 150 // ID 20+

Hard Luck Street jobber for tiden iherdig med å ferdigstille og arrangere demoene til sitt nye album, og vi planlegger å gå i studio om ikke lenge, MEN… Vi savner å spelle live!!! Seriøst!!!
...

Inngang
ID: 20+
150,00 NOK