Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KONSERTFOREININGA SOMMARLJOM

Image for Sommarljom 2024
Sommarljom er ein årleg musikkfestival i Ørsta på Sunnmøre. På Sommarljom opptrer musikarar som jobbar innan mange ulike sjangar som til dømes folkemusikk, jazz, klassisk, pop, electronica og country på same scene. Publikum får oppleve variert musikk av høg kvalitet i unike og intime lokaler.

Bakgrunnen for festivalen var eit spontant initiativ i 2011 fra to utflytta musikarar, operasongaren Karen Rosenberg Olsen og kontrabassist Audun Ellingsen. Dei såg at det var lite eller ingenting av kulturtilbod i fellesferien i Ørsta. Dei stabla då på beina ein konsert på kort varsel, og gjentok det sommaren etter.

Namnet Sommarljom kom då publikum vart spurde om å tenkje ut forslag til kva denne festivalen kunne heite. Ordet «ljom» kan forklarast som ein «kraftig, vedvarande gjenklang, f. eks. mellom fjellveggar» og det ynskjer me å vektlegge, det akustiske og resonante og tilknytninga til naturen.

Merchant legal name: KONSERTFOREININGA SOMMARLJOM

VAT: 915197574

Sommarljom 2024

http://www.sommarljom.com
Organizer KONSERTFOREININGA SOMMARLJOM
Venue Ørsta
Ørsta
Date 1 - 3. Aug 2024

Sommarljom er ein årleg musikkfestival i Ørsta på Sunnmøre. På Sommarljom opptrer musikarar som jobbar innan mange ulike sjangar som til dømes folkemusikk, jazz, klassisk, pop, electronica og country på same scene. Publikum får oppleve variert musikk av høg kvalitet i...

Morgonfugl-festivalpass
Vi sel nokre få festivalpass til morgonfugl-pris! For 750 kr får du tilgong til alle arrangement under årets Sommarljom! Første mann til mølla!
See more
-
0
+
750,00 NOK