Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GODSHUSET LØTEN

Image for Wolfnaut  -    Support: Redwood Temple
WOLFNAUT
fra de dype skoger i Elverum, et hardtslående rockeband som henter inspirasjon fra de tidlige dagene med hardrock og metal, samt den pulserende ørken- og stonerrockscenen. Siden deres debut i 1998 har Wolfnaut ristet grunnvollene med sin eksplosive lyd og fengslende liveopptredener, de er kjent for sine høyenergiske show.

Bandet består av trioen Tor Erik Hagen på bass, Ronny «Ronster» Kristiansen på trommer, og Kjetil Sæter på gitar og vokal. Deres kombinerte musikalitet og tett sammensveiset kjemi danner ryggraden i Wolfnauts lyd, og skaper en sonisk opplevelse som gir gjenklang med rockefans over hele verden.

I 2022 fanget Wolfnaut oppmerksomheten til Ripple Music, et anerkjent uavhengig plateselskap kjent for deres dedikasjon knyttet til musikk av høy kvalitet innenfor stoner, doom, hardrock og tilstøtende sjangre. Signeringen med Ripple Music var en betydelig milepæl for bandet, og utvidet rekkevidden til et bredere publikum i Norge og verden.
Wolfnauts diskografi viser deres utvikling og dedikasjon. Debutalbumet, «Welcome to the Cactus Mountains», utgitt i 1998, la grunnlaget for deres særegne lyd, og blandet tunge riff og grooves med et snev av ørkenrock-atmosfære. Etter mange legendariske konserter ble det stille fra bandet før en bursdag i 2014 førte det sammen igjen.

Hele 16 år (!) etter debuten ble oppfølgeren «Castle in the Woods» sluppet i 2016, den befestet deres rykte som en styrke å regne med. I 2022 ga Wolfnaut ut deres etterlengtede
tredje album, ganske enkelt kalt «III». Albumet viste frem deres vekst som musikere og låtskrivere, "III" fikk kritikerros og befestet sin posisjon i miljøet.

Bandet fortsatte sin nådeløse kreative produksjon og ga ut sitt fjerde studioalbum, «Return of the Asteroid», i 2023. Albumet tar lytterne med på en sonisk reise gjennom kosmiske landskap, og leverer tunge, riffdrevne spor som fanger essensen av lyden deres. Albumets utgivelse sementerte ytterligere deres posisjon og ble hedret med 4.plass på Doomcharts.
Med sitt urokkelige engasjement fortsetter Wolfnaut å flytte grenser og fengsle publikum med sin smittende blanding av hardrock, metal og ørkenrock


SUPPORT:
REDWOOD TEMPLE er et metal-band fra Innlandet som nylig har sluppet ny singel.
De er inspirert av veldig mye forskjellig musikk, fra forskjellige epoker og stilarter, musikken har blitt gradvis røffere og hardere i kantene over de siste årene.

Bandet består av:
Bjørnar Lunna - Vocals
Anders Eng – Guitars, backing vocals
Arild Sjørengen - Bass guitar
Odd Arve Nicolaisen - Drums, backing vocals, synths and sounds
Links to artist

Merchant legal name: GODSHUSET LØTEN

VAT: 923736301

Wolfnaut - Support: Redwood Temple

http://Godshus.no
Organizer GODSHUSET LØTEN
Venue Godshset Løten
Godshset Løten
Date 8. Jun 2024
Open from 19:00 to 01:00
Age limit 18

WOLFNAUT
fra de dype skoger i Elverum, et hardtslående rockeband som henter inspirasjon fra de tidlige dagene med hardrock og metal, samt den pulserende ørken- og stonerrockscenen. Siden deres debut i 1998 har Wolfnaut ristet grunnvollene med sin eksplosive lyd og...

Billett
-
0
+
316,00 NOK
Meldemsbillett
-
0
+
150,00 NOK