Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Hagenfest AS

Image for HAGEN 24
HAGEN 24 - eller som ChatGPT ville sagt det:

"Hei festglade gjeng!

Det er på tide å sikre seg billetter til årets heteste fest, Hagen 24! Earlybird-billettene er dessverre utsolgt, men ikke fortvil! De første ordinære billettene er nå tilgjengelige, og du kan være blant de første som sikrer seg adgang til årets ultimate vorspiel.

Hagen 24 er stedet hvor stemningen er på topp, musikken er fantastisk, og øyeblikkene er uforglemmelige. Med de første ordinære billettene er du fortsatt garantert en plass på dette spektakulære arrangementet, som kommer til å bli årets høydepunkt.

Ikke gå glipp av sjansen til å være med på moroa! Grip muligheten nå og sikre deg billettene før det er for sent. Dette blir årets fest, og du vil ikke angre på å være en del av den! 🎉"

To billettar per snute

Merchant legal name: Hagenfest AS

VAT: 932986159

HAGEN 24

Organizer Hagenfest AS
Venue Hagen ans Jani
Date 2 - 3. Aug 2024
Open from 16:00 to 21:00

HAGEN 24 - eller som ChatGPT ville sagt det:

"Hei festglade gjeng!

Det er på tide å sikre seg billetter til årets heteste fest, Hagen 24! Earlybird-billettene er dessverre utsolgt, men ikke fortvil! De første ordinære billettene er nå...

Mårenmåkebillett - HAGEN 24
Mårenmåkebillett (Early Bird) - for dåkke så e kjappe på labben og hate måker som kvine i ørene når du ska legga deg itte å ha vore på narch itte HAGEN. Fredag og lordag.
See more
SOLD OUT
800,00 NOK