Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Image for Maria Mena // Terminalen
Maria Mena tar turen tilbake til Terminalen 6. desember! ❤️

Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjerte og hun er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper.

Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Helt siden gjennombruddet med ‘My Lullaby’ i 2002 har vi fått delta i hennes reise både som artist og menneske. Hun har satt ord på det utenkelige, unevnelige og uutholdelige som så mange føler, inkludert henne selv, og på så måte hjulpet utallige mennesker. Men hun kan også være finurlig og morsom, og hun berør mange med varme og humor sammenflettet med ømhet og smerte i sanger som ‘I don’t want to see you with her’, ‘Not OK’, ‘Just hold me’ og ‘All this time’.

Under de magiske konsertene i 2023 så man tårer og smilende ansikter hvor enn hun spilte, og hun befestet nok en gang sin rolle som en av Norges aller viktigste og mest populære artister. Maria tar publikum med på en terapitime, der de geleides gjennom sorger og seiere og forlater konserten med en god følelse. I 2023 kom også album nummer ni, med tittelen ‘and the came you’, som handler om å få tilbake troen på kjærligheten etter å ha mistet den.

Maria tar med seg bandet på turne for å formidle følelser, humor og en ektefølt kjærlighet til musikken og de som blir berørt av den for å gi nok en konsertopplevelse av de sjeldne. Maria Mena live byr på en hitparade få artister i Norge, om noen, er i nærheten av.

NB! Dette er en konsert rigget til stående publikum.
(På ståkonserter har vi også sitteplasser tilgjengelige for de som trenger det).

Velkommen til Terminalen Byscene! ✨

Merchant legal name: TERMINALEN BYSCENE AS

VAT: 912238504

Maria Mena // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 6. Dec 2024
Open from 20:00
Age limit 18

Maria Mena tar turen tilbake til Terminalen 6. desember! ❤️

Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjerte og hun er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper.

Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en...

Billett // Maria Mena
-
0
+
630,00 NOK