Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Asle Beck på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Det er to år siden Asle Beck besøkte Onkel Thor sist og nå kommer han endelig tilbake!

Vi åpner dørene kl. 17:30 denne dagen og har en felles bordsetning med servering av mat kl. 19:00. Vi serverer da langtidsstekt indrefilet av okse med sesongens grønnsaker, løkringer, bearnaisesaus og stekte Roswaldpoteter som er marinert i urter og salt til hovedrett, mens det vil bli servert panna cotta med smak av vanilje og Aperol-lokk til dessert. Prisen per person vil være 575,- kroner. Asle går på scenen kl. 20:30 og baren stenger senest kl. 01:00.

Dersom man ønsker bespisning, så er man nødt til å gjøre forhåndsbestilling av bord. Dette gjør man via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger. Billetter sikrer du deg via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Asle er en av vår tids sterkeste låtskrivere, stemmer og en av landets mest spennende konsertartister om dagen. Det er noe helt spesielt med Asle Beck sin karakteristiske sangstemme, folkelige tekster og iørefallende melodilinjer.

Han høres daglig på de største radiostasjonene, han har solgt tusenvis av plater, spiller for fulle hus og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen. Siden gjennombruddet i 2008 med platen ”Tanker fra i går” har han blitt en meget populær og etterspurt artist. Og, med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige pop viser med norske tekster som vi alle synger eller nynner med på.

Låtene til Asle Beck har på noen få år oppnådd over syv millioner nedlastinger, lyttinger og views på Spotify, iTunes og YouTube - et fantastisk resultat for en norsk viseartist. Og nå skal han endelig ut på en akustisk turné «Så langt i livet» med sangene sine, slik de er skrevet.

«Jeg skriver låtene mine over lang tid, teksten tar lengst tid. Skal du skrive troverdig, må det modnes. Særlig når du skriver om personlige ting. Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår i et lokale med et sittende publikum tett på, med bare meg selv og et par musiker til på scenen. Jeg liker å skape dette samspillet med publikum og lage et felles sted og rom hvor vi alle kan være sammen her og nå.»

Asle er en mester i å være seg selv, her er ingen effekter, ingen storslått scenografi, men kun Asle Beck og to musikere. Det er også alt som skal til. Hans genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster som i all sin enkle, følsomme og lett skarpe observasjon treffer oss alle. I upretensiøs fortellerstil byr han også opp til allsang; ikke så underlig ettersom mange av sangene hans hører til de nye Norske viseskattene. I løpet av konserten viser Asle seg som visesangeren, tekstformidleren, historiefortelleren og kort sagt som den allsidige og fleksible visekunstneren han er.

«Sangene taler for seg der de svinger, rocker og fremkaller drømmer på sin vei»
– Aftenposten

«Det er noe spesielt med denne artisten fra Oslo. Lytter du noen ganger så er det lett å bli hekta.»
– Fedrelandsvennen

«Beck evner hele tida å si noe om det generelle liv, noe alle kan kjenne seg igjen i – og slik er jo gode viseskrivere.»
– Østlendingen

” Beck har blitt en del av den norske visetradisjonen, samtidig som han representerer et etterlengtet friskt pust”
Oslo By
Links to artist

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Asle Beck på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 30. May 2024
Open from 17:30 to 01:00
Show starts 20:30

Det er to år siden Asle Beck besøkte Onkel Thor sist og nå kommer han endelig tilbake!

Vi åpner dørene kl. 17:30 denne dagen og har en felles bordsetning med servering av mat kl. 19:00. Vi serverer da langtidsstekt indrefilet av okse med sesongens...

Ordinær billett
-
0
+
325,00 NOK