Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Egil Johnsrud

Image for En hyllest til Jahn Teigen på Bellman Kulturpub med En dags pause
I år er det 75 år siden Jahn Teigen ble født. Bandet «En dags pause» har allerede feiret Teigens liv og virke i 5 år med over 200 spillejobber rundt om i Norge. Omtrent hver eneste krok har hatt besøk av dette energiske bandet, som viderefører arven til Jahn Teigen med stolthet og bravur. De har fartet rundt på clubber, kulturhus, festivaler og eventer. Og hvorhen de har vært har publikums reaksjon vært unison: De elsker det!!
Publikum har ledd, sunget og grått om hverandre, og det til lyden av perler som, «Min første kjærlighet», «Vakreste som finns» «Adieu» og «Optimist». Og bandet er fortsatt like aktive. De er nå igang igjen med å forføre publikum på nytt, enda bedre enn tidligere. Villere enn tidligere, og kanskje kommer det en overraskelse også, de har jo hatt Tom Mathisen, fra Prima Vera, som gjesteartist, og det er slettes ikke usannsynlig at de vil jobbe sammen også ved en senere anledning.
En dags pause vil kunne treffes på flere store festivaler også i år.

Roar Antonsen - sang, akustisk gitar

Gry Lepsøe- sang

Fredrik Fernando Nilsen- tangenter,

Frode Spidsberg- gitar, kor

Rune Bergflødt- bass, kor

Merchant legal name: Egil Johnsrud

VAT: -

En hyllest til Jahn Teigen på Bellman Kulturpub med En dags pause

Organizer Egil Johnsrud
Venue Bellman kulturpub
Date 17. Aug 2024
Open from 19:00 to 02:00

I år er det 75 år siden Jahn Teigen ble født. Bandet «En dags pause» har allerede feiret Teigens liv og virke i 5 år med over 200 spillejobber rundt om i Norge. Omtrent hver eneste krok har hatt besøk av dette energiske bandet, som viderefører arven til Jahn Teigen med...

En hyllest til Han Teigen Med En Dags Pause
I år er det 75 år siden Jahn Teigen ble født. Bandet «En dags pause» har allerede feiret Teigens liv og virke i 5 år med over 200 spillejobber rundt om i Norge.
See more
-
0
+
300,00 NOK