Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Revival Tour '24

Den internationalt anerkendte frontman og sangskriver Mike Hecchi genopliver et kult-materiale uden sidestykke i eget navn med et nyt band der karakteriseres som en regulærsuper-gruppe.
Et spektakulum der bedst kan betegnes som et musikalsk fusionskøkken af Gipsy Jazz, Swamp Blues og 60’er Surf tilsat et tekstunivers på fire sprog og en portion galskab af en anden verden!

Det er især indenfor worldgenrerne, at Hecchi har gjort sig internationalt bemærket som sangskriver, flersproget vokalist og profileret instrumentalist i bl.a. bands som The Sexican, Maraboto og LigaLatina.

Utallige top-anmeldelser og guldplader for såvel albums som koncerter er det blevet til; heriblandt 5 stjerner i amerikanske Billboard Magazine, Rolling Stone og hjemlige Gaffa samt nomineringer til bl.a. World Music Charts Europe, Danish Music Awards og selveste Latin Grammy.

Kendt som frontman i undergrundsfænomenet The Sexican, der opnåede kultstatus og stor international anerkendelse og spillede på højt profilerede internationale festivaler som Mundial (NL), World Village (FI) og ikke mindst Vive Latino (MX) på Formel 1 banen i Mexico City samt Europas største og mest legendariske festival Sziget (HU) i Budapest. Bandet blev kendt for sine eksplosive liveoptrædener, som selv magasinet Rolling Stone bemærkede i Mexico med ordene; "... som tyve liter Red Bull hældt ud over en scene! "Og der er en stadig og stærk interesse i materialet. Senest har videoen til nummeret "Cuartode la Banda" vundet genklang med over 13 mio. visninger på YouTube. Og det er da også numre fra den æra krydret med nye sange, der er rygraden i det nye format og udført af et regulært all-star hold af ekvilibristiske musikere.

"You want to hear more-much more" · GAFFA (DK)★★★★★‘

"The pure energy that this band exhibits is mind blowing" ·Review You (US)★★★★★

"An irresistible groove that will turn a listener’s limbs to rubber" · Songlines (UK)

"To sum it up in one word–Legendary!" · Revolve Magazine (UK)

"A creative success on so many levels" · Billboard Magazine (US)★★★★★

"This is why we go to concerts" · Metro (MX)

"Superb interplay, technique and energy" - Bandbase (DE)

"Like a sound image by Quentin Tarantino and Robert Rodridgez" · Rocker (MX)

"Like 20 litres of Red Bull poured all over a stage!" · Rolling Stone Magazine (INT)★★★★★

Hecchi - Feat. The B-Side Bubkas

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 18. October 2024
Open from 19:15
Show starts 20:00

Revival Tour '24

Den internationalt anerkendte frontman og sangskriver Mike Hecchi genopliver et kult-materiale uden sidestykke i eget navn med et nyt band der karakteriseres som en regulærsuper-gruppe.
Et spektakulum der bedst kan betegnes som et...

Billet
160,00 DKK
Unge-Billet
Er du under 21 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
95,00 DKK     
Ledsagerbillet
Ledsagerbillet kan bestilles ifølge alm. billetkøber som har behov for assistance. Hjælperkort skal fremvises ved indgangen.
See more
0,00 DKK