Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAGROS DRIFT AS

Image for Sommerstandup på Dagros
Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med snart 25 års fartstid i humorfaget. Som en kritiker skriver etter et show i Tønsberg: «Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke, noe som har skaffet ham materiale nok til å holde det gående hvor lenge som helst for hvem som helst. Han er den rene mitraljøsen og poengene renner ut i raskt tempo".

Tobarnsfarens varemerke er standup med høy gjenkjennelsesfaktor og selvironi. Under pandemien gikk også han viralt med «Tid for Bok» på sosiale medier, hvor han byttet ut ord fra fagbøker og fikk etterhvert millioner med visninger. Han har også mottatt den prestisjetunge Komiprisen for beste standup og Stå Opp-prisen, og er fast inventar på Latter i Oslo.

Henrik Støren er kveldens musikalske alibi, kjent for sine morsomme sanger og hysteriske parodier. Henrik står på scener over hele landet, og er jevnlig å se på Latter i Oslo. Snakker vi Norges beste Magnus Carlsen-parodi?

Aldersgrense 18 år. Ungdommer under 18 år er hjertelig velkommen i følge med voksen.

Merchant legal name: DAGROS DRIFT AS

VAT: 913544145

Sommerstandup på Dagros

Organizer DAGROS DRIFT AS
Venue Dagros kafè
Tangenveien 1, Veierland, Norge
Date 20. Jul 2024
Open from 17:30
Show starts 19:00
Age limit 18

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med snart 25 års fartstid i humorfaget. Som en kritiker skriver etter et show i Tønsberg: «Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke, noe som har skaffet ham materiale nok til å holde det...

Billett
-
0
+
253,00 NOK