Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Torsted Menighedsråd

Image for Koncert med Claus Hempler
Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. Dog var det allerede som helt ung, at Claus Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der gav ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker. Dog var det var som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn med udgivelsen i 2019. For første gang nogensinde skrev han på dansk og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som ”Jeg Drømmer Om En Sang”, ”Op” og ”Navnet Er Hempler” streames og spilles stadigt flittigt på radioen.

Claus Hempler modtog januar 2020 to priser ved Steppeulven (Årets Album og Årets Tekstforfatter), derudover vandt han i 2020 også to Carl-priser (Årets Komponist og Årets Tekstforfatter) og er desuden modtager af både Dan Túrell-medaljen og F.P. Jacs Mindelegat.
(Kilde: PDH Music).

Billetindtægterne doneres til Kirkens Korshærs Varmestue i Horsens, bortset fra et gebyr på tre kroner.

Merchant legal name: Torsted Menighedsråd

VAT: 15586214

Koncert med Claus Hempler

Organizer Torsted Menighedsråd
Venue Østerhåb Kirke
Gravengårdsvej 10, 8700 Horsens, Danmark
Date 30. May 2024
Open from 19:30 to 20:00
Show starts 20:00

Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. Dog var det allerede som helt ung, at Claus Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart...

Billet
SOLD OUT
103,00 DKK